News Flash:

Presedintele ale Klaus Iohannis este asteptat la Timisoara, pe 16 decembrie

3 Decembrie 2014
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, este asteptat la Timisoara pe 16 decembrie, cand va participa la manifestarile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989.
In timpul campaniei electorale, Klaus Iohannis promitea de pe scena din Parcul Rozelor, in timpul unui miting electoral, ca va veni la Timisoara pentru a marca 25 de ani de la Revolutia Romana.
„In 16 decembrie, dupa vot, in calitatea mea de presedinte ales, voi veni aici in Timisoara sa marcam 25 de ani de la Revolutia Romana. Si atunci sa dovedim ca s-au incheiat 25 de ani de dezamagiri, de nerealizari si sa dovedim ca a inceput o noua era – Era Romaniei Normale si ca am votat pentru Romania Lucrului Bine Facut!”, a spunea Iohannis la finele lunii octombrie, in incheierea discursului sau.
Acum autoritatile locale ii vor lansa o invitatie oficiala de a participa la manifestarile ce vor avea loc pe 16 decembrie, scrie tion.ro.
„In momentul de fata suntem in finalizarea pregatirilor pentru aniversarea a 25 de ani de la Revolutia Romana, programul aferent din perioada 16 – 20 decembrie, program pe care il vom inainta si catre presedintele ales, domnul Klaus Iohannis, care, intr-adevar, a promis ca va fi prezent la Timisoara pentru aceasta manifestare si, din datele pe care le avem, se va tine de aceasta promisiune. Noi avansam tot programul manifestarilor de Revolutie, dar, din ce stim in momentul de fata, mai degraba prezenta domnului presedinte va fi in ziua de 16 decembrie”, a spus viceprimarul Dan Diaconu.
Ziua de 16 decembrie va incepe cu o sedinta festiva a Consiliului Local Timisoara si va continua cu un mars din Piata Maria, locul in care a inceput Revolutia din 1989. Manifestantii vor fi asteptati la Catedrala Mitropolitana de un cor, iar de acolo se vor indrepta spre Opera, unde vor fi aprinse lumanari. Programul complet al manifestarilor va fi dat publicitatii in curand, de Primaria Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009212 (s)