News Flash:

Premiile Zmeura de Aur 2015: Care au fost cei mai slabi actori si cel mai prost film al anului

22 Februarie 2015
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
Premiile Zmeura de Aur 2015
Lungmetrajul "Saving Christmas" si actorii Cameron Diaz si Kirk Cameron au fost marii "invingatori" la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2015, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului.
Kirk Cameron, fost copil-vedeta la Hollywood, joaca rolul principal in "Saving Christmas", dar acest lungmetraj - care a primit cele mai multe trofee la gala Zmeura de Aur 2015, cu o zi inainte de decernarea premiilor Oscar - nu l-a ajutat deloc sa isi faca o revenire glorioasa pe marile ecrane.
Actorul american, in varsta de 44 de ani, a fost marele "invingator" la cea de-a 35-a gala Zmeura de Aur, organizata sambata seara la Los Angeles, intrucat s-a impus la patru dintre cele sase categorii la care el si filmul "Saving Christmas" - o pelicula despre o familie crestina - au fost nominalizati: "cel mai prost film", "cel mai prost actor in rol principal", "cel mai prost scenariu" si "cel mai prost cuplu de actori".
Asa cum au remarcat organizatorii galei Zmeura de Aur 2015, institutia care decerneaza aceste trofee deloc magulitoare nu este singura care a ironizat si criticat filmul "Saving Christmas". Utilizatorii site-ului imdb.com au decis in urma unui sondaj ca aceasta pelicula merita sa ocupe primul loc in topul celor mai proaste filme din toate timpurile. De asemenea, acelasi film a inregistrat un scor neobisnuit - un "zero" perfect - pe site-ul specializat in recenzii de film Rotten Tomatoes.
La gala de sambata seara a fost premiata si Cameron Diaz, care a fost desemnata "cea mai proasta actrita" pentru evolutiile sale din doua comedii: "Cealalta femeie/ The Other Woman" si "Sex Tape".
Demonstrand ca exista "mantuire" si dupa ce castigi un trofeu Zmeura de Aur, actorul si regizorul Ben Affleck a castigat editia inaugurala a trofeului The Redeemer Award (premiul celor care se caiesc). Premiul onoreaza un fost castigator al Zmeurei de Aur care a reusit sa fie apreciat ulterior de criticii de specialitate. Ben Affleck a primit un trofeu Zmeura de Aur pentru rolul din "Gigli" (2003), dar a ajuns ulterior sa castige Oscarul pentru cel mai bun film in 2013 cu pelicula "Argo" si a avut succes de box office cu pelicula "Fata disparuta/ Gone Girl".
La aceasta noua categorie, la care invingatorul a fost stabilit pe baza voturilor exprimate de public pe internet, Ben Affleck s-a impus in fata actorilor Keanu Reeves, Mike Myers, Jennifer Aniston si Kristen Stewart.
Regizorul Michael Bay poate spune ca a scapat destul de usor la gala de sambata seara. Filmul sau "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction", in care abunda efectele speciale, primise cele mai multe nominalizari - sapte - la Zmeura de Aur 2015, insa a "triumfat" doar la doua categorii: "cel mai prost regizor" si "cel mai prost actor in rol secundar" (Kelsey Grammer).
Megan Fox s-a impus la categoria "cea mai proasta actrita in rol secundar" pentru evolutia ei din pelicula "Testoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles".
Premiul pentru cel mai prost remake/ continuare a revenit filmului "Annie", versiunea moderna a unui spectacol clasic de pe Broadway, pe care piratii cibernetici au publicat-o fraudulos pe internet inainte de lansarea sa oficiala din decembrie 2014, in urma atacului informatic comis asupra studiourilor Sony.
Premiile Zmeura de Aur, care valoreaza fiecare doar cativa dolari si au forma de zmeura aurie, asezata pe o rola de film de 8 mm, au fost create in 1980, la initiativa lui John Wilson, un cinefil impatimit, ca "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul in sezonul premiilor cinematografice, ce culmineaza in fiecare an cu gala premiilor Oscar.
Castigatorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectati de cei aproape 800 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care pot achizitiona un statut de membru pentru a putea vota online pentru filmele nominalizate anual la aceste premii. Castigatorii la opt din cele noua categorii sunt votati de membri, iar la a noua categorie, pentru cel mai prost cuplu/distributie de pe marele ecran, castigatorii sunt desemnati de cei peste 80.000 de votanti de pe site-ul specializat in recenzii de film RottenTomatoes.com.
Premiatii cu Zmeura de Aur vin rareori sa isi ridice premiile, o exceptie notabila fiind Sandra Bullock, care a primit titlul de "cea mai proasta actrita" in 2010, pentru "All About Steve", cu o zi inainte de a lua premiul Oscar pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side". Mediafax.ro

kirk cameron rottentomatoes com
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006231 (s)