News Flash:

Premierul Viorica Dancila prezinta astazi bilantul Executivului dupa sase luni de guvernare

23 Iulie 2018
687 Vizualizari | 0 Comentarii
big whatsapp image 2018 01 31 at 12 01 01 76577600

Premierul Viorica Dancila va prezenta, luni la Palatul Victoria, incepand cu ora 14.00, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica ca vor fi prezentate cele mai importante masuri adoptate de Cabinet.
„Maine (luni - n.r.) doamna prim-ministru va prezenta un fel de bilant al celor sase luni de guvernare, in care va prezenta cele mai importante masuri adoptate, efectele pozitive ale acestor masuri”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv.

Acesta a adaugat ca spera ca in aceasta vara fiecare dintre membrii Cabinetului Dancila va prezenta masurile luate de catre ministerul pe care il conduce, pentru a inlatura orice dubiu si voci negative care sustin ca Guvernul nu a facut nimic.

„In perioada urmatoare, sper in aceasta vara, fiecare dintre ministrii sa prezinte aceste lucruri. Daca e vreo mahnire din partea mea si a premierul este ca daca ministrii nu ar avea ce sa prezinte, as mai zice, dar au fost destule masuri luate si trebuie sa prezinte ce masuri bune au luat intr-un domeniu. Aud zgomotul de fond negativ ca nu s-a facut nimic si de aceea trebuie sa comunice ce au facut pe baza programului de guvernare. (...) Nu exista ministru din acest guvern care sa nu aiba ce comunica. Nu exista niciun domeniu din viata economica, sociala a Romaniei unde sa nu se fi implementat masuri”, a completat Dragnea.
 


palatul victoria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006457 (s)