News Flash:

Premierul Victor Ponta, la DNA

15 Septembrie 2015
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta1
 Premierul Victor Ponta a fost la DNA, marti, pentru a depune documente in dosarul "Turceni - Rovinari", in care este cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.
Victor Ponta a iesit din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) dupa aproximativ cinci minute, dupa ce procurorul de caz i-a spus ca nu il poate primi, intrucat nu fusese citat, ci s-a prezentat din proprie initiativa. Premierul a lasat la registratura mai multe documente, in dosarul "Turceni-Rovinari".
"Am vrut eu sa depun (la dosar, n.r.) decizia Curtii Europene de Justitie din 3 septembrie, care explica ce se intampla cu contractele de prestari de servicii. Eu zic ca am facut activitate, procurorul zice ca nu am facut, Curtea Europeana de Justitie ne-a zis sa ne vedem de treaba amandoi, pentru ca, atat timp cat s-au platit taxele, e in regula. Din punctul de vedere al Curtii Europene de Justitie, care e obligatoriu, sigur, pentru toate tarile Uniunii Europene, nu avem un caz aici", a spus premierul Victor Ponta, la iesirea de la DNA.
Intrebat daca a reusit sa vorbeasca si cu procurorul de caz, Ponta a raspuns ca acesta nu a avut timp sa-l primeasca acum.
"Probabil ca va studia documentul si, dupa ce il studiaza, ma cheama", a precizat Ponta.
El a adaugat ca nu a primit inca niciun raspuns la cererile sale.

dna turceni-rovinari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005946 (s)