News Flash:

Premierul Ponta il ia la misto pe primarul Robu

26 Februarie 2015
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta l-a ironizat pe edilul-sef al Timisoarei, Nicolae Robu, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ponta a vorbit despre „primarul buclucas” care viseaza la metrouri pana sa avem centuri si autostrazi. Asta, in conditiile in care Robu cheama lumea la miting pentru a le cere guvernantilor finantarea soselei de centura a Timisoarei.
In sedinta de Guvern de miercuri s-a discutat despre memorandumul cu privire la Master Planul General pe Transport, primele negocieri cu reprezentantii Comisiei Europene fiind programate sa inceapa in perioada 9-13 martie la Bruxelles.
Vorbim despre un document din care a fost cat pe ce sa fie ”omisa” centura Timisoarei, obiectiv de infrastructura care nu aparea in acest plan strategic, la fel ca si alte investitii indelung asteptate de catre banateni.
Oricum, in contextul acestor discutii, premierul Victor Ponta l-a ”intepat” miercuri pe primarul Timisoarei, Nicolae Robu, dupa ce edilul din capitala Banatului si-a anuntat planul de a duce in subteran liniile de tren care traverseaza la ora actuala orasul si de a introduce transportul cu metroul cu aceasta ocazie, scrie tion.ro.
„Azi avem Master Planul pentru Transport. Domnul ministru (n.r. - ministrul Transporturilor, Ioan Rus), multumesc pentru efortul pe care l-ati facut (...) Inteleg ca toti parlamentarii din comisiile de transport au fost, ati discutat, au fost de acord, au vazut. Ca mai e cate un primar buclucas care face metrou acum... Eu mi-as dori, s-ar bucura Daciana (n.r. - Daciana Sarbu, sotia premierului, fiica senatorului PSD de Timis Ilie Sarbu), dar pana face primarul metroul haide sa ii facem noi toate celelalte centuri si autostrazi pe care le avem in Master Plan. Puteti incepe de saptamana viitoare negocierile cu Comisia Europeana”, a declarat Ponta.
Intre timp, primarul Timisoarei ameninta in continuare cu proteste. Edilul intentioneaza sa organizeze un miting pentru a cere Guvernului finantarea tronsonului de sud al centurii incepand cu 2015.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007947 (s)