News Flash:

Premierul Mihai Tudose, conferinta de presa alaturi de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, inainte de sedinta CEx al PSD: "Atat timp cat mai suntem in picioare, vom da tot sprijinul pentru astfel de proiecte"

15 Ianuarie 2018
952 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose4

Premierul Mihai Tudose a mers, luni, in vizita la Ministerul Transporturilor si a participat la o conferinta de presa alaturi de ministrul Felix Stroe pentru a anunta demararea proiectului pentru construirea unui pod peste Dunare, la Braila. Tudose a avut o scurta declaratie in care a mentionat ca "atat timp cat mai suntem in picioare vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructura mari sa se desfasoare cu prioritate". Premierul nu a facut declaratii politice.
”Este o intrare in normalitate. Acest obiectiv este propus spre realizare si discutat in anii 80. Sunt aproape 40 de ani de cand se tot discuta despre acest lucru. Este un pas imens. Acum spunem ca 48 de luni, patru ani, este mult. Ibn urma cu un an nici nu ne gandeam ca ne apucam sa scriem primele cifre sau primele litere in acest sens”, a declarat premierul Mihai Tudose.

El a precizat ca proiectul a intrat ”in linie dreapta”.

”Este un obiectiv major si din punct de vedere al infrastructurii rutiere de legatura intre provinciile istorice, incepand cu nordul Moldovei si terminand cu Dobrogea, este si un element de siguranta nationala, dar este si un element de normalitate. Putem sa fim o tara normala, unde un fluviu nu se mai traverseaza cu BAC-ul si cand e ceata devin anumite zone ale Romaniei insule izolate. (...) Va garantez ca atat timp mai suntem in picioare vom da tot sprijinul ca proiecte de acest gen sa se desfasoare cu aceeasi rapiditate si implementarea lor sa nu sufere niciun fel de impedimente”, a mai spus premierul Tudose.
CNAIR a semnat, luni, contractul pentru podul suspendat de la Braila cu asocierea Astaldi SpA (Italia) - IHI Infrastructure Systems Co. Ltd. (Japonia), in valoare de aproximativ 430 de milioane de euro fara TVA.

Premierul Mihai Tudose a avut, luni dimineata, inaintea sedintei CExN al PSD, la Guvern, intalniri cu mai multi ministri si parlamentari PSD, printre care si ministrul Transporturilor, Felix Stroe.

Luni va avea loc sedinta CExN al PSD, in timpul careia liderii social-democrati vor decide in privinta restructurarii Guvernului, dorita de premierul Mihai Tudose.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005993 (s)