News Flash:

Premierul britanic, David Cameron, si-a publicat veniturile obtinute

10 Aprilie 2016
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
David Cameron
Ieri, in fata resedintei oficiale din Downing Street, sute de oameni i-au cerut demisia lui David Cameron pentru ca a recunoscut atat de tarziu ca avusese actiuni la fondul offshore al tatalui sau. Intr-oincercare de a-si repara imaginea serios afectata de scandalul Panama, premierul britanic David Cameron si-a publicat, ieriveniturile obtinute in ultimii sapte ani. In total, in aceasta perioada, el a castigat peste un milion de lire sterline, dintre care 200.000 doar anul trecut. Publicarea acestor informatii este un gest fara precedent in Marea Britanie, unde politicienii nu au aceasta obligatie. 
In perioada 2014-2015, David Cameron a avut venituri de 200.000 de lire sterline din salariul de prim-ministru, indemnizatia de presedinte al Partidului Conservator, inchirierea casei din Notting Hill, dobanzi la conturi de economii si dividende. Pentru toate acestea, a platit un impozit de aproape 76.000 de lire. Toate datele reies din documentele facute publice acum. Tot ieri, David Cameron a anuntat instituirea unui grup de lucru care va analiza dezvaluirile din Dosarele Panama, care i-au creat lui insusi probleme de imagine.

"Stiu ca ar fi trebuit sa gestionez mai bine situatia, as fi putut s-o gestionez mai bine. Stiu ca sunt lectii de invatat si le voi invata. Nu invinovatiti guvernul si consilieri fara nume, dati vina pe mine! Eu voi suporta consecintele”, a spus David Cameron in fata colegilor sai de partid.

downing street demisia david cameron incercare repara imaginea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005353 (s)