News Flash:

Premiera anuntata de primarul Nicolae Robu va schimba radical aspectul orasului

1 Iulie 2015
1485 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu
O noua premiera privind lucrarile din Timisoara. Edilul Nicolae Robu are de gand sa demareze lucrarile unui „santier continuu”.

Acesta doreste ca lucrarile de largire a pasajelor Jiul si Popa Sapca sa fie realizate in acelasi timp, desi initial edilul a anuntat ca primul va fi finalizat si apoi urmatorul – pentru a nu incurca circulatia. Un termen pentru inceperea lucrarilor nu a fost dat de autoritatile locale deoarece Primaria Timisoara demareaza licitatia pentru pasajul Jiul, fiind nereglementate documentele pentru strada Popa Sapca. Un alt motiv invocat la inceputul anului a fost faptul ca cele doua proiecte sunt greu de sustinut, in acelasi timp, din venituri proprii.

De data aceasta, Nicolae Robu a anuntat ca exista fonduri suficiente si considera ca lucrurile nu mai trebuie amanate deoarece Timisoara este in urma cu modernizarea din anumite puncte de vedere.

„Din pacate, in Timisoara nu s-a intamplat nimic semnificativ de 40 de ani, in afara de ducerea liniilor de tramvai din Piata Victoriei si de pe strada Alba Iulia pe traseul actual, de amenajarea Pietei Unirii si un pod. Atat s-a facut in ultimii 40 de ani ca lucrari substantiale si desigur ca acum trebuie recuperat. Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca in Timisoara trebuie sa se lucreze in forta. Nu cu forta, ci in forta”, a declarat primarul Robu, potrivit ziarultimisoara.ro.

Valoarea estimata a lucrarilor pentru pasajul Jiul este de 36,5 milioane de lei, fara TVA, iar pentru pasajul Popa – 46,2 milioane de lei, fara TVA Edilul-sef a transmis ca isi asuma demararea ambelor lucrari, in acelasi timp. „Cand toate aceste lucrari vor fi gata, Timisoara va insemna cu adevarat un oras modern, va fi un oras in care vom avea o fluenta excelenta in trafic”, a adaugat primarul timisorenilor.

premiera lucrarile timisoara nicolae robu santier continuu popa sapca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006585 (s)