News Flash:

Pregateste-ti Garderoba pentru Black Friday! Promotii de pana la 70% in Week-end, la Iulius Mall

14 Noiembrie 2018
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
BF 2018

Si tu esti pasionat de moda si reduceri? De vineri pana duminica, magazinele din Iulius Mall Timisoara au reduceri care ajung pana la 70%. Nu iti ramane decat sa te bucuri de shopping prelungit si sa alegi piesele preferate, care vor completa tinutele de sezon. In plus, poti castiga unul dintre cele 600 de premii, printre care si vouchere pentru si mai multe cumparaturi in mall.

Vezi ce iti lipseste pentru o garderoba in tendinte, pentru ca acum ai ocazia sa alegi imbracaminte, incaltaminte si accesorii la preturi atractive, cu ocazia Black Friday. Piese vestimentare cu pana la 70% mai ieftine vei gasi la Irina Schrotter, Jolidon si Sofiaman, iar preturi injumatatite vor fi la Invidiauomo, Kenvelo, Lee Cooper si Cozacone. Oferte atragatoare au brandurile Orsay, Tommy Hilfiger, US Polo Assn., D’S Damat, Bigotti, Braiconf, Mathilde, Steilmann si multe altele.
Daca ti se potriveste mai mult stilul sport, vei gasi promotii ispititoare la Hervis Sports, BUZZ, Nike, U-MAN, Sport Vision, Arman & Alin Sport si Kix. Daca iti doresti incaltaminte, genti si articole de marochinarie, la Ecco, Il Passo si Tezyo vor fi promotii de pana la 50%. Brandul Bata va avea discount de 25% la toate produsele, iar Tamaris 20% la articolele de sezon. Black Friday marcheaza si magazinele de cosmetice Melkior, Pupa Milano, Sabon, The Body Shop, Marionnaud, Gerovital, Yves Rocher, Xpert Beauty, Professional Shop si altele. Acum este momentul sa-ti cumperi si bijuteriile si accesoriile mult visate, pentru ca vor fi oferte la Amazing Jewelry, Sabrini, Meli Melo si Edifice. Si pentru cei mici este Black Friday. Jucarii cu pana la 45% mai ieftine vor fi la Noriel si cu pana la 30% la Varuna’s. Descopera toate promotiile magazinelor din Iulius Mall, consultand catalogul online de pe http://iuliusmall.com/timisoara/ . Iulius Mall a pregatit si cadouri pentru clientii sai impatimiti de shopping. La tombola de Black Friday sunt asteptati sa participe cei care fac cumparaturi in valoare de minum 150 de lei, iar pe 19 noiembrie, pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele cinci vouchere de 1.000 lei fiecare, la brandul de incaltaminte Tezyo sau un voucher in valoare de 2.000 lei, la magazinul Hervis Sports. In plus, primii 200 de clienti din zilele de vineri, sambata si duminica vor castiga premii garantate.


pasionat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006854 (s)