News Flash:

Preafericitul Daniel, mesaj in prag de examene scolare: Indemn preotii sa se roage

2 Iunie 2016
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
PF Daniel
Preafericitul Parinte Daniel indeamna preotii sa fie alaturi de elevi in perioada examenelor scolare si sa ii sustina prin "rugaciune, incurajare si orice alt sprijin folositor", primele teste la evaluarea nationala si examenul de bacalaureat urmand sa aiba loc la finalul lunii iunie.
"Biserica si scoala sustin impreuna necesitatea pregatirii voastre intelectuale si spirituale pentru viata intr-o lume in care nivelul de instruire va conta tot mai mult. Ii indemnam pe toti preotii ca, mai ales in perioada examenelor, sa va fie alaturi prin rugaciune, incurajare si orice alt sprijin folositor", a transmis, joi, Patriarhul Daniel elevilor care vor intra in examenele nationale.
Acesta mai spune ca "examenul trebuie inteles ca fiind o sansa de evaluare si o confirmare a efortului studiului si a cultivarii talentelor, avand speranta imbogatirii culturale si a promovarii in societate".
Potrivit calendarului, testele la evaluarea nationala vor incepe pe 27 iunie cu proba scrisa la Limba si literatura romana, in timp ce examenul de bacalaureat va debuta in 13 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006361 (s)