News Flash:

Pozitii sexuale care innebunesc orice barbat

22 Septembrie 2015
2305 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitii sexuale
1. Aceasta pozitie este incredibil de senzuala, iar el are acces cu mâinile pe sânii si posteriorul tau în egala masura! Tu stai pe o parte cu piciorul de deasupra îndoit si cel de dedesubt întins. Iubitul tau se va pozitiona între picioarele tale, astfel încât sa te poata penetra. Pentru o penetrare cât mai profunda, roaga-l sa-ti ridice piciorul de deasupra pe pieptul sau umarul sau.

2. Daca vrei sa-l provoci într-un mod foarte spontan si indecent, incepeti sexul din picioare. Invita-l sa te penetreze din spate. Poti da o alura foarte sexy pozitiei, daca îl rogi sa îti ridice un picior în lateral, în timp ce tu te sprijini cu mâinile de un perete. La fel de sexy este sa pui un scaun rezemat cu spatarul de perete, pentru ca tu sa îti asezi un picior pe el. Astfel, îi oferi iubitului mai mult acces, dar si o priveliste sexy.

3. În cazul în care vrei ca pozitia de sex sa-l incite foarte tare vizual, e simplu:aseaza-te deasupra lui. Pentru a-i oferi un adevarat show erotic, alterneaza momentele în care stai aplecata spre el cu cele în care te lasi pe spate. În prima varianta îti poti lipi clitorisul de bazinul lui, iar în cea de-a doua punctul tau G este stimulat. Cu siguranta va fi încântat sa te vada în extaz.

4. Tot deasupra lui, dar de data aceasta cu spatele la el! Tine-ti picioarele apropiate, cu talpile între picioarele lui si roaga-l sa-ti sustina posteriorul cu mâinile. Ca sa-i fie mai comod, se poate pozitiona în sezut, cu spatele sprijinit de un perete. Aceasta pozitie îi permite sa te atinga si sa te ghideze dupa bunul sau plac, asa ca îl va incita cu siguranta.
 
5. O alta pozitie incitanta pentru barbati, care le permite sa domine este si aceasta: stai întinsa pe fata, dar sprijinita în coate. Arcuieste-ti spatele si ridica usor posteriorul, pentru ca iubitul tau sa te poata penetra. Te poti sprijini în talpi sau genunchi pentru a te misca la unison cu el.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004474 (s)