News Flash:

Pozitii intime care ajuta o femeie sa para mai supla

25 August 2016
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Etaleaza-ti atuurile si mascheaza acele parti ale corpului de care nu esti foarte sigura (nu iti plac si le-ai vrea schimbate, mai tonifiate, mai mici/mari, mai ferme) cu cateva pozitii sexuale care iti pun in valoare silueta. Ideile de mai jos le-am gasit pe Handbag.com – arunca-ti un ochi pe ele si alege-le pe acelea care ti se potrivesc.
Orice ar fi, nu uita insa: nu exista femeie care sa nu aiba un mic complex (de cele mai multe ori nejustificat) legat de corpul ei – asta, unu la mana. Si doi: lui nu ii pasa ca tu ai celulita, vergeturi sau mai stiu eu ce. E doar in culmea fericirii ca te are dezbracata la el in pat. Restul e doar in mintea ta, asa ca alunga gandurile nocive, ai incredere in tine si in senzualitatea ta si pregateste-te pentru o partida dementiala de sex, cum vezi doar prin filme.
1. Pozitia „ea deasupra – ascunde posteriorul si pune accentul pe sani
Daca esti mandra de sanii tai, scoate-i la inaintare si adopta in pat pozitia „cowgirl” (tu deasupra). El o sa fie atat de fermecat de ei, incat nici n-o sa observe ca ai vergeturi la spate sau fesele putin lasate.
2. Pozitia „ea deasupra invers” – pentru fese tari si ferme (ascunde sanii mici)
Incaleca-l in pozitie inversa si ofera-i privelistea splendida a arcuirii spatelui tau, a curburii taliei si a feselor tale ferme si tonifiate. E o pozitia grozava daca te simti putin complexata de sanii mici sau daca ai un pic de burtica si vrei sa nu se vada.

3. Pozitia „doggy style – ascunde burtica si iti arata picioarele tonifiate
Pentru ca stai aplecata, sprijinita pe antebrate, aceasta pozitie mascheaza cu totul abdomenul, asa ca nu mai trebuie sa te chinui sa-ti sugi burta. In plus, cat stai cu posteriorul ridicat, muschii picioarelor se incordeaza si le fac sa arate mai lungi si mai suple.

4. Pozitia „lingura” – pentru siluete in forma de clepsidra (ascunde bratele groase, cu pielea lasata)
Mai ales daca ai talia frumoasa, merita sa incerci aceasta pozitie. El poate sa-si plimbe degetele pe curbura taliei si sa-ti admire formele si rotunjimile. Sprijina-ti capul cu o mana, iar cealalta da-o pe dupa gatul lui. Asta o sa-ti incordeze tricepsii, estompand aspectul netonifiat al bratelor tale.
 5. Pozitia „misionarul” – ascunde coapsele si scoate la vedere bustul
Nu subestima aceasta pozitie (veche, dar buna), pentru ca te poate scoate din incurcatura daca vrei sa-ti maschezi coapsele. La fel se intampla si cu pozitia „fluturele” – iti etaleaza abdomenul lucrat si nu mai baga nimeni de seama picioarele grosute. Stai intinsa la marginea patului si lasa-l sa te penetreze din picioare.
6. Pozitia „in picioare” – te face sa pari in forma
Asbolut toate pozitiile in care faci sex in picioare iti pun in valoare conditia fizica. Trucul e sa le alegi mereu pentru un „quickie”, si nu pentru partide care dureaza toata noaptea. Stai cu fata la perete, cu bratele ridicate deasupra capului si cu palmele intinse. Asa esti fortata sa te ridici pe varfuri, sa-ti incordezi fesele si abdomenul si sa-ti intinzi bratele, lucru care te va face sa arati mai supla.
sursa Sfatulparintilor.ro 

picioare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008495 (s)