News Flash:

Pozele pe care Loredana Chivu le vrea STERSE! Cum arata in 2006, cand avea doar 16 ANI!

3 Iulie 2015
2780 Vizualizari | 0 Comentarii
In noua ani, Loredana Chivu (25 ani) s-a schimbat radical din punct de vedere fizic. In 2006, atunci cand a urcat pentru prima oara pe podiumul scolii de modelling care i-a apartinut lui Carmen Plesea, blonda avea cu totul o alta infatisare.

Loredana Chivu
a ajuns una dintre cele mai mediatizate domnisoare din showbizul autohton. Blonda de la Lunguletu si-a inceput ascensiunea in urma cu foarte multi ani, atunci cand a intrat pepiniera lui Carmen Plesea, cea care in trecut a detinut, pe langa un sarpe, si o scoala de modelling.

Pe atunci in varianta standard, fara prea mari adaugiri chirurgicale, Loredana a participat la mai multe gale din tara, insa s-a desavarsit in fotoliul de asistenta tv, in generatia in care au mai absolvit Daniela Crudu si Ana Mocanu.

Anii au trecut, iar Loredana a suferit imbunatatiri. Fizice. A reinvestit profitul castigat si a devenit o adevarata bomba sexy.

Acum, fata traieste pe picior mare, este curtata de, formele ei innebunindu-i pe barbati. Cel mai bun exemplu in acest caz este Leo de la Strehaia, cel care i-a oferit chiar si o masina, totul pentru a-i intra in gratii blondei.

Galerie Foto

loredana_chivu1
carmen plesea loredana chivu asistenta tv imbunatatiri fizice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)