News Flash:

Povesti adevarate: "Sotul meu se transforma noaptea intr-o... vampa! Ce sa fac?"

22 Octombrie 2015
5793 Vizualizari | 0 Comentarii
amantaa
Iulian e un om normal. Suntem impreuna de cinci ani si nu am avut niciodata motive sa ma indoiesc de sexualitatea lui. Este un om muncitor, iar in intimitate este, era... chiar foarte pasional. Aveam o viata sexuala implinita, iar casnicia ne-a fost binecuvantata de doi ani si cu o fetita. 
Problemele au inceput sa apara cam de la nasterea fiicei noastre, cand Iulian aproape ca a devenit alt om, de bucurie. Era tot timpul preocupat de ce trebuie sa-mi procure - stiti cum decurge o nastere in maternitatile romanesti – de ce trebuie cumparat pentru copil. Si-a dorit mereu o fetita si cand a tinut-o prima data in brate a fost in al noualea cer.
Dupa ce am iesit din spital am dormit o vreme in camere separate, tocmai pentru ca eu sa fiu mai aproape de copil si sa nu-l deranjez pe el, care trebuia sa mai si munceasca. Ne-am regasit in acelasi pat abia dupa cateva luni, cand am inceput sa capat incredere in faptul ca fetita poate dormi singura in camera ei.
Atunci a fost prima noapte ciudata din viata mea. M-am trezit in miez de noapte buimaca, in mijlocul unor gemete ascutite de femeie in calduri. Prima data am crezut ca e vorba de copil, dar cand m-am dezmeticit era sotul meu, alaturi, care se mangaia singur si scotea sunete erotice... de femeie. Apoi a inceput sa vorbeasca ca o femeie, cu o voce subtire si pretindea ca este o anume Iuli, care facea sex cu cineva.
Prima data am crezut ca face misto de mine, ca are chef de joaca, viata noastra sexuala nu prea existase in ultima jumatate de an. Apoi gluma nu mi s-a mai parut amuzanta, asa ca l-am zgaltait sa se trezeasca. Cand mi-a spus ca nu-si aminteste nimic am zis iar ca ma pacaleste, dar eram prea obosita ca sa continui o discutie aiurea. Asa ca am uitat totul ca si cand ar fi fost un vis urat.
Numai ca acel vis este acum viata noastra. El se repeta la cateva nopti, si il face pe Iulian al meu sa fie ceva respingator. Se schimonoseste noaptea si se transforma intr-o vampa, efectiv, care simuleaza acte sexuale si vorbeste porcos.
E ca si cand as trai si dormi in acelasi pat cu o prostituata, si as fi martora la activitatea ei nocturna. Doar ca nu il vad si pe partenerul ei. Cateodata mi se intoarce stomacul pe dos cand vad ce face, si mi-a distrus complet libidoul din cauza acestui comportament. Cum sa mai faci dragoste cu un barbat pe care-l vezi transformandu-se in femeie cand ti-e lumea mai draga?
Problema venea si din faptul ca Iulian nu intelegea deloc ce se intampla. De fiecare data cand il trezeam sau ii povesteam ce a facut spunea ca nu-si aminteste si ca inventez, ca nu poate fi asa de ciudat. Prin urmare intr-o noapte l-am inregistrat cu telefonul. 
Cand s-a ascultat a ramas oarecum in cumpana, dar cu asta n-am reusit decat sa-l sperii si pe el. Acum doarme cu grija, iepureste, si ma intreaba in fiecare dimineata daca s-a mai intamplat.
Practic aceasta "alta orientare" a lui nocturna ne-a distrus viata. Nu mai suntem noi, el nu mai e Iulian al meu, si nu stim  care e iesirea din acest impas. Eu am propus sa mergem la un psiholog, dar lui ii e rusine sa se expuna astfel in fata unui strain. Suntem chiar intr-o situatie disperata, pentru ca mi-e teama ca nu cumva acest straniu comportament nocturn sa ne distruga casnicia.
Nota redactiei. Aceasta poveste este adevarata. Subiectele sunt alese in urma mesajelor trimise la redactie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce tin de protejarea intimitatii celor implicati.

fetita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)