News Flash:

Povestea unui caine care nu doarme niciodata. Motivul i-a emotionat pe stapani

11 Iunie 2018
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
caine

O familie a adoptat recent un caine de la adapostul de animale. Au adus animalul acasa si l-au coplesit cu afectiune. Cainele dovedea in fiecare zi ca e un prieten bland, dragalas si familia era sigura ca a facut alegerea potrivita.

In fiecare zi scoteau cainele in parc la plimbare si chiar invatase multe trucuri. Parea ca noul membru al familiei era un caine perfect. Insa, la un moment dat au observat un lucru ciudat, care i-a ingrijorat. In fiecare noapte el statea pe marginea patului si isi privea stapanii pana ei adormeau. Dimineata cainele era in acelasi loc treaz si se uita la ei. Desi ei nu se simteau in pericol, aceste semne ii nelinistea. Dupa cateva saptamani, cei doi stapani au realizat ca ei nu la-u vazut pe catel niciodata dormind.

Stapanii au inceput sa-si faca griji ca patrupedul era bolnav, asa ca l-au dus la veterinar. Dupa o examinare atenta, medicul veterinar nu a gasit nimic neregula cu el.

Cu toate ca erau usurati sa stie ca animalul nu este bolnav, ei voiau sa stie de ce se comporta asa ciudat. Astfel, stapanii au decis sa afle mai multe despre tercutul cainelui si au mers la adapostul de animale.

Motivul emotionant pentru care acest caine nu dormea niciodata
Auzind despre comportamentul ciudat al cainelui, angajatii adapostului au oferit o explicatie care i-a emotionat pana la lacrimi pe stapani.

Vechiul stapan a asteptat momentul ca patrupedul sa adoarma si l-au dus la adapost cu tot cu patutul lui. Cainele a dormit atat de adanc incat nu a simtit ca este mutat. Atunci cand s-a trezit, el era in adapost si nu si-a mai vazut niciodata stapanii de atunci

Atuncii cand actualii stapani au auzit povestea, ei nu si-au mai stapanit lacrimile. Au mers acasa, au luat patulul cainelui si l-au pus langa patul lor. Ei au vrut sa-l faca pe catel sa inteleaga ca face parte din familie pentru totdeauna.

Din acea zi, cainele dormea in camera stapanilor. A fost nevoie de cateva sa saptamani pentru ca acesta sa inteleaga cu adevarat ca poate dormi linistit. Si a dormit mai bine ca niciodata, pentru ca stia ca si-a gasit in sfarsit un camin adevarat.
Intr-o dimineata, a aflat despre cainele ei ca are cancer. Femeia, care facuse si ea niste investigatii medicale, a primit un telefon de la doctorul ei. Ce i-a spus medicul socheaza o lume intreaga

O femeie a aflat ca are cancer dupa ce cainele ei a fost diagnosticat cu aceeasi boala grava. Sara Page, in varsta de 54 de ani, care a supravietuit unui cancer la san, a fost diagnosticata cu boala nemiloasa, la scurt timp dupa ce a aflat ca Freyja, cainele ei, avea cancer la san in faza terminala.

Sara Page, in varsta de 54 de ani, a mers cu Freyja la veterinar cand a simtit niste noduli in zona mameloanelor cainelui. Animalul suferea de o forma de cancer la san, iar medicul ii mai dadea sase luni de viata, scrie metro, citat de Libertatea.

Sara Page, in varsta de 54 de ani, a mers cu Freyja la veterinar cand a simtit niste noduli in zona mameloanelor cainelui. Animalul suferea de o forma de cancer la san, iar medicul ii mai dadea sase luni de viata, scrie metro, citat de Libertatea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006698 (s)