News Flash:

Povestea baietelul-miracol care i-a uimit pe medici – Este un caz la un miliard

25 Aprilie 2018
964 Vizualizari | 0 Comentarii
baiat

Un baietel de 8 ani a reusit sa-i lase fara cuvinte pe medici, care l-au catalogat drept un miracol, dupa ce organismul lui a inceput sa lupte cu cancerul in faza terminala fara niciun fel de tratament.

Cei din familia micutului Julian Malankowska povestesc ca starea micutului a inceput sa se imbunatateasca imediat dupa ce acesta a „acceptat ca va muri” pentru ca tratamentul nu daduse niciun rezultat.

Baiatul a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica in 2011 – o forma de cancer care ataca celulele albe din sange. El a reusit, in prima faza, sa invinga boala de trei ori, dupa serii de chimioterapie si un transplant de maduva de la un donator din Statele Unite.

Totusi, cancerul a revenit pentru a patra oara in iunie 2017, moment in care familia a cedat la aflarea vestii ca Julian nu va mai trai pana la Craciun.

Micutul nu a mai primit niciun tratament, pentru ca medicii au ajuns la concluzia ca nu mai exista nicio optiune pentru cazul lui.

Cu toate acestea, analizele de sange au aratat ca starea lui se imbunatateste, astfel ca medicii au decis sa realizeze si niste analize ale maduvei, pentru a stabili de ce starea acestuia se imbunatatea.

Rezultatele testelor au aratat ca nivelul celulelor canceroase din maduva lui Julian se micsorasera cu aproape 50%.

Medicii au declarat ca situatia lui Julian este un caz la un miliard.

Specialistii au schimbat diagnosticul micutului in leucemie mieloida acuta, o forma de cancer tratabila.

Parintii lui Julian sunt uimiti si spun ca ceea ce s-a intamplat cu baietelul lor este, intr-adevar, un miracol.

Mama baietelului, Aneta, este convinsa ca micutul a fost ajutat de o dieta speciala, care include lapte de ciulini, apa alkalina si sucuri de fructe, a contribuit la imbunatatirea starii de sanatate a lui Julian.
sursa: Gandul.info


julian malankowska
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006077 (s)