News Flash:

Poveste reala: A divortat dupa 18 ani de casnicie, a ramas singura cu trei copii, apoi l-a cunoscut pe presedinte si a fost cea mai frumoasa mireasa

20 Martie 2018
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
divortata

Angelica Rivera, cunoscuta actrita de telenovele mexicane, este acum una dintre cele mai frumoase sotii de presedinte din intreaga lume.

Angelica Rivera si-a facut debutul in lumea showbiz-ului la varsta de 17 ani, cand a castigat un concurs de modelling.

Frumusetea si gratia ei au atras atentia producatorilor si, in 1989, tanara primea primul ei rol in telenovela “Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totusi, succesul avea sa-l cunoasca cu telenovela “La Duena” (“Stapana”), difuzata de Antena 1.

Au urmat multe roluri in telenovele de succes, ultima oara a fost vazuta pe micile ecrane de la noi in telenovela difuzata de Acasa, “Tequila cu suflet de femeie”

Daca in lumea serialelor de televoziune, intregistra succes dupa succes, in viata personala lucrurile erau departe de a fi roze. In 2008 Angelica a terminat o relatie de 18 ani (dintre care 4 de mariaj) cu producatorul Televisa, José Alberto Castro, ramanand sa-si creasca singura cele trei fete.

In acelasi an, in 2008, cursul vietii avea sa i se schimbe insa pentru totdeauna. Actrita a acceptat sa fie imaginea campaniei “300 compromisos cumplidos” (“300 de promisiuni implinite”), organizata de Guvern, alaturi de guvernatorul Mexicului.

Dupa terminarea campaniei, Angelica Rivera si Enrique Peña Nieto au fost vazuti din ce in ce mai des impreuna, pentru ca la inceputul anului 2010 tanarul guvernator al Mexicului sa-i ofere inelul de logodna in cadrul unei vizite la Vatican.

Pe 27 noiembrie 2010, Angelica Rivera a intrat in catedrala din Toluca, statul Mexic, purtand o rochie alba si un voal de nunta. S-a dus la altar cu guvernatorul si actualul presedinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto.

La nunta lor, oficializata de arhiepiscopul statului Chihuahua in Catedrala din Toluca, in noiembrie 2010, au participat cei sase copii ai celor doi proaspat insuratei, trei fete ale Angelicai si doua fete si un baiat ai lui Enrique (copiii sai ramasi in urma casatoriei cu sotia lui Monica Pretelini Saenz, decedata in 2007), prietenii apropiati, dar si inalti demnitari ai Mexicului.

O data cu aceasta casatorie, frumoasa actrita a renuntat la tinutele sexy in favoarea unor outfituri mai sobre, insa acestea nu au facut decat sa-i sporeasca eleganta.

De altfel, la cateva zile de la casatorie, Angelica Rivera si-a anuntat retragerea din cariera artistica pentru a se dedica “marii responsabilitati de a fi alaturi de sotul meu si de copiii nostri”.

Revenirea in viata publica si-a facut-o incepand cu data de 1 decembrie 2012, de cand sotul ei a devenit presedintele Mexicului.

In calitate de Prima Doamna a Mexicului, Angelica Rivera a ajuns sa fie o personalitate mult iubita de catre popor, acest lucru datorandu-se si implicarii ei in numeroase actiuni caritabile.

In ciuda numeroaselor responsabilitati carora trebuie sa le faca fata, pe primul loc se afla familia ei, dragostea sotului si a celor sase copii ei lor fiind lucru cel mai important din viata ei.

Sursa: www.unica.ro

Galerie Foto

Angelica_Rivera5
telenovele modelling angelica rivera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009341 (s)