News Flash:

Poveste emotionanta! Parintii nu i-au dat voie sa se marite cu iubirea vietii ei. Peste 40 de ani a gasit o bucata de ziar ascunsa de mama ei

18 Iunie 2018
883 Vizualizari | 0 Comentarii
poveste

In 1961, Janice Rude era studenta si lucra cu jumatate de norma la cantina facultatii. Intr-o zi, in timp ce servea studentii, a observat un baiat care i s-a parut foarte frumos. Cand li s-au intalnit privirile, Janice s-a indragostit pe loc.

Pe baiat il chema Prentiss Willson si din acea zi a inceput sa vina la cantina la fiecare masa.

Asta pana intr-o zi, in apropierea Sarbatorilor de iarna, cand tanarul nu a mai aparut. O colega i-a spus lui Janice ca era plecat la parintii lui, la cateva sute de kilometri de oras. Atunci, fata a decis sa se urce in masina si sa mearga la el. Asa si-a dat seama ca nu poate trai fara barbatul pe care abia il cunostea.

Si el simtea la fel, asa ca au devenit nedespartiti. In 1962, s-au logodit, iar anuntul a fost facut in ziarul local.

Insa la scurt timp, fericirea lor a fost curmata brusc. Tatal lui Janice nu era de acord cu relatia lor si i-a dat un ultimatum: daca se casatorea cu Prentiss nu i-ar mai fi platit facultatea.

”Nu puteam sa accept asta. Trebuia sa-mi termin facultatea si sa am o diploma. Muncisem mult pentru asta”, a spus Janice. Asa ca povestea lor saa terminat brusc. Dupa multe lacrimi, amandoi si-au continuat viata si s-au casatorit cu alte persoane.

Peste 40 de ani, mama lui Janice a murit. La cateva luni a murit si mama lui Prentiss. Aflati la cateva zeci de kilometri distanta, cei doi faceau curat in casele in care locuisera mamele lor cand au descoperit cate o bucata de ziar, cea care anunta logodna lor.

Atat mama lui Janice, cat si mama baiatului, stiau ca cei doi sunt facuti sa fie impreuna si au pastrat ca amintire acea bucata de ziar. Mama lui Janice chiar a tinut-o in portofel toata viata.
Gasind aceste amintiri, cei doi au decis sa reia legatura. Asa au aflat ca niciunul din ei nu mai era casatorit.

Pe 20 iunie 2010, Janice si Prentiss s-au intalnit din nou ca sa vada daca mai exista ceva intre ei. El i-a spus ca poarta pantaloni asemanatori cu cei pe care i-a purtat de Sarbatori in 1961. Intr-o secunda, povestea lor a reinceput. Sase luni mai tarziu s-au casatorit si se declara cel mai fericit cuplu din lume.
 


janice rude prentiss willson janice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006829 (s)