News Flash:

Posturi vacante scoase la concurs de Primaria Timisoara

20 Octombrie 2015
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis1
Primaria Timisoara organizeaza din nou concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante. Este nevoie de un asistent medical pentru Serviciul Public de Asistenta Scolara, un referent la Compartimentul Secretariat al Directiei Tehnice, un inspector de specialitate la Compartimentul Parcul Copiilor, un paznic si un electrician-lacatus mecanic la Biroul Baze Sportive. Vedeti conditiile.
Noul concurs organizat de Primaria Timisoara este programat in data de 10 noiembrie 2015, iar conditiile de participare sunt lejere, in sensul ca nu se prea cer vechime in specialitate studiilor sau cunoasterea unor limbi straine.
Pentru postul de asistent medical este nevoie de studii medii absolvite cu diploma, specializarea asistenta medicala si cunostinte de operare pe calculator doar Microsoft Office, nivel mediu.
Pentru referent la Compartimentul Secretariat – Directia Tehnica se cer studii medii absolvite cu diploma, specializare ca operator introducere date, secretariat, stenodactilografiat, si cunostinte de operare pe calculator Microsoft Office la nivel avansat, scrie tion.ro.
Pentru postul de inspector de specialitate gradul II la Compartimentul Parcul Copiilor este nevoie de studii superioare tehnice de lunga durata absolvite cu diploma – specializarea ingineria mediului, cunostinte de operare/programare pe calculator Microsoft Office – nivel mediu si o vechimea in specialitate studiilor de cel putin un an.
La Biroul Baze Sportive se cauta un muncitor calificat – electrician/ lacatus mecanic si un paznic, doritorii trebuie sa aiba studii medii.
Prima etapa a concursului va fi selectia dosarelor de inscriere, in 10 noiembrie urmeaza proba scrisa si proba practica, dupa caz, iar in 12 noiembrie interviul, la primarie.
Doritorii si pot depune dosarele pana in data de 30 octombrie la ora 14.00 la Serviciul Resurse Umane de la sediul institutiei, Bd. C.D. Loga nr. 1, camera 8 .

primaria timisoara compartimentul parcul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007457 (s)