News Flash:

Posturi scoase la concurs la Primaria Timisoara

11 Februarie 2016
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis1

Concursul este programat pentru data de 9 martie, la ora 10, atunci cand are loc proba scrisa. Dosarele de inscriere se pot depune pana in 29 februarie.

Se cauta, asadar, un consilier clasa I gradul debutant la Compartimentul Servicii Informatice si de Comunicatii, care trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta – specializarea Stiinte ale comunicarii. Candidatul trebuie sa aiba cunostinte de operare pe calculator Word si Excel, nivel avansat.

Viitorul consilier clasa I gradul asistent de la Compartimentul Servicii Informatice si de Comunicatii are nevoie de studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta – specializarea Calculatoare si Tehnologia Informatiei/ Ingineria sistemelor si de minimum un an vechime. Trebuie sa aiba cunostinte de tehnologia informatiei la nivel avansat.

Candidatul care vrea sa ocupe postul de consilier clasa I gradul superior in cadrul Biroului Relatii Internationale trebuie sa aiba studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta – specializarea Economica si o vechime de minimum 9 ani. De asemenea, trebuie sa stie sa lucreze in Word si Excel la nivel mediu, dar si sa vorbeasca engleza si franceza la nivel avansat.

La Compartimentul Monitorizare Trafic se cauta trei consilieri. Doi trebuie sa fie clasa I gradul principal, sa aiba studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Calculatoare si Tehnologia Informatiei/ Ingineria sistemelor; Ingineria transporturilor si a traficului si minimum 5 ani experienta, precum si cunostinte de Tehnologia Informatiei, la nivel mediu. Consilierul clasa I gradul asistent are nevoie de studii asemanatoare, dar de o experienta de minimum un an si de cunostinte la nivel mediu.

Tot la Compartimentul Monitorizare Trafic se cauta un referent clasa III gradul debutant, cu studii medii absolvite cu diploma si cunostinte de Tehnologia Informatiei – nivel mediu.

Pentru Biroul Drumuri si Poduri este nevoie de doi consilieri clasa I gradul asistent, cu studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Inginerie civila si cu o experienta de minimum un an. Trebuie sa aiba cunostinte de operare pe calculator Word, Excel, nivel mediu.

La acelasi birou Drumuri si Poduri se cauta si un consilier clasa I gradul principal, care sa aiba studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Inginerie civila – minimum cinci ani. Are nevoie de cunostinte de operare pe calculator Word, Excel, la nivel mediu.

Pentru Biroul Generare si Monitorizare Proiecte Drumuri este nevoie de doi consilieri clasa I gradul principal. Acestia trebuie sa aiba studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Relatii Internationale si Studii Europene/ Economice/ Ingineria transporturilor si a traficului – minimum cinci ani. De asemenea, trebuie sa stie sa lucreze in Word si Excel, la nivel mediu.

La acelasi Birou de Generare si Monitorizare Proiecte Drumuri se cauta si trei consilieri clasa I gradul debutant, cu studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Relatii Internationale si Studii Europene/ Economice/ Ingineria transporturilor si a traficului. Trebuie sa stie la nivel mediu Word si Excel.

Viitorul consilier clasa I gradul superior din cadrul Biroului Generare si Monitorizare Proiecte Drumuri are nevoie de studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Relatii Internationale si Studii Europene si de o experienta de minimum noua ani, precum si de cunostinte de operare Word si Excel, la nivel mediu.

Biroul Sport Cultura – Compartiment Sport are nevoie de doi consilieri clasa I gradul asistent. Unul trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Stiinte ale comunicarii si minimum un an de experienta, iar altul are nevoie de studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, ramura Stiinte Economice si minimum un an de experienta. Amandoi trebuie sa stie sa lucreze la nivel mediu in Word si Excel.

Tot in cadrul Biroului Sport Cultura – Compartiment Sport se cauta si un consilier clasa I gradul principal, care sa aiba studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, Inginerie civila si minimum cinci ani de experienta. De asemenea, trebuie sa stie sa lucreze in Word si Excel, la nivel mediu, scrie tion.ro.

Acelasi Compartiment Sport din cadrul Biroului Sport Cultura are nevoie si de un consilier clasa I gradul superior, cu studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Inginerie mecanica si cu o experienta de minimum noua ani si cunostinte de operare pe calculator Word si Excel la nivel mediu.

Primaria mai angajeaza si un consilier clasa I gradul superior pentru Biroul Spatii cu Alta Destinatie, care trebuie sa aiba studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, ramura Stiinte Economice. Ii trebuie si minimum noua ani experienta, dar si cunostinte de operare pe calculator Word si Excel, nivel mediu.

Se mai cauta si un consilier clasa I gradul superior pentru Biroul Monitorizare si Protectia Mediului, care sa aiba studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Drept/ Relatii internationale. Are nevoie de minimum noua ani experienta, precum si de cunostinte de operare pe calculator Word si Excel, nivel mediu.

Tot pentru Biroul Monitorizare si Protectia Mediului mai e nevoie de un consilier clasa I gradul principal, care are nevoie de studii universitare absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, specializarea Drept/ Relatii internationale si de minimum cinci ani experienta si cunostinte de operare pe calculator Word si Excel, nivel mediu.
Detalii despre bibliografie și dosar se găsesc aici sau la numărul de telefon 0256.408.352. 


concursul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007935 (s)