News Flash:

Ponta va ramane in spitalul din Turcia pana duminica

19 Iunie 2015
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta1 1
Premierul Victor Ponta nu va fi externat vineri din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi in urma unei accidentari la un meci de baschet, medicii care i-au efectuat o noua consultatie recomandandu-i sa ramana internat cel putin pana duminica, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.
Conform surselor citate, premierul a fost evaluat de medicii turci vineri dimineata, iar acestia au decis ca nu este oportuna externarea sa in cursul acestei zile si i-au recomandat sa ramana spitalizat pana duminica.
Anterior operatiei, Ponta estima ca va reveni in tara cel tarziu vineri, el mandatandu-l pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure conducerea Guvernului doar pana in 19 iunie inclusiv.
Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, care l-a vizitat recent pe premierul Victor Ponta la spital si pastreaza legatura cu acesta, declara, joi, agentiei MEDIAFAX ca seful Guvernului va fi consultat vineri de o echipa medicala care va decide daca poate parasi spitalul sau trebuie sa mai ramana sub observatie, in functie de aceasta mandatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului urmand sa fie sau nu prelungit.

istanbul gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006717 (s)