News Flash:

Ponta: Tudose sa preia conducerea PSD si sa guverneze bine

11 Octombrie 2017
981 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern2
Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-o postare pe Facebook, ca este bine ca premierul Mihai Tudose ramane in functie, dar considera ca acesta ar trebui sa preia conducerea PSD, avertizand ca daca Liviu Dragnea va ramane sef la partid, "lucrurile vor merge din rau in mai rau".
"Tudose s-a decis sa fie prim- ministru - asta este o veste buna! Cat ne costa insa pe toti aceasta decizie si mai ales ce sanse are? Dupa ce din noiembrie 2015 am avut doar Guverne “Dragnea” ascunse in diverse forme, se poate schimba ceva sau nu? Ce ne asteapta in Romania?", spune Ponta la inceputul postarii in care ii sugereaza lui Mihai Tudose pasii de urmat.
Prima este sa scape in 24 de ore "de oamenii prin care Liviu Dragnea si “Cartelul de la Teldrum” controlau banii si activitatea Guvernului : Sevil Shaideh si Mihai Busuioc", precizand ca "Dragnea va ramane doar cu “secretara” Carmen Dan si cu o puzderie de “soldati” prin esaloanele doi si trei.
"Dosarul de la DNA si promovarea lui Busuioc la Curtea de Conturi pentru a bloca timp de 9 ani orice control privind banii cheltuiti de Elena Udrea, Liviu Dragnea si Sevil Shaideh la MDRAP ii ofera aceasta sansa ( las la o parte faptul ca Busuioc sa controleze contractele contrasemnate tot de Busuioc reprezinta nu doar un conflict de interese ci direct mafiotizarea unei institutii atat de importante cum este CC - dar asa e in “Republica Dragnea”)!", noteaza Ponta.

dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006088 (s)