News Flash:

Ponta se opereaza din nou, tot la clinica din Turcia

28 Iulie 2015
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta in carje
Premierul Victor Ponta va pleca miercuri diminineata in Turcia pentru a se opera a doua oara la genunchi, iar dupa aceea va pleca in vacanta pentru aproximativ trei saptamani.
Surse din Guvern au precizat ca premierul Victor Ponta va pleca miercuri dimineata in Turcia, unde va fi supus pentru a doua oara unei opertii la genunchi. Dupa opertie premierul va pleca in vacanta pana pe 17 august, vacanta pe care este posibil sa o petreaca chiar in Romania.
Premierul Victor Ponta a precizat, saptamana trecuta, ca este posibil sa plece in Turcia pentru cateva zile, pentru o noua interventie chirurgicala la genunchi, situatie in care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.
"Este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta, e doar ce nu s-a reusit data trecuta", a declarat Victor Ponta, la Romania TV.
Premierul a precizat ca "daca vor fi cateva zile de absenta, evident e vicepremierul Oprea care ma suplineste fara niciun fel de problema". Victor Ponta a spus ca de data aceasta nu va mai fi vorba de cateva saptamani de repaus, ci doar de cateva zile. "Cei care au mai avut probleme cu meniscul stiu ca in cateva zile, de data asta lucrurile sunt bine".
Premierul Victor Ponta a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang, si s-a intors in tara la 8 iulie, dupa o absenta de aproape o luna.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007208 (s)