News Flash:

Ponta, lovitura sub centura la Iohannis

21 Octombrie 2015
1733 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta3 1
Victor Ponta i-a raspuns ironic lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele, in urma intrevederii cu delegatia FMI, s-a declarat ingrijorat in legatura cu vulnerabilitatile care pot afecta cadrul fiscal-bugetar viitor.

”Domnul Iohannis nu cunoaste bugetul pe 2016 pentru ca nu e facut. Nu poti sa critici ceva ce nu exista! Nici eu nu cunosc bugetul. Asa i-o fi scris Dan Mihalachenotele", a spus Victor Ponta

Premierul a explicat ca legea ajunge abia in noiembrie in Parlament, dupa care ajunge la presedinte pentru promulgare. 

“Vineri avem rectificare pozitiva, aceste sume suplimentare le repartizam catre salariile medicilor, despagubiri in agricultura si incalzire. Ramanem in tinta de deficit de 1,83% din PIB, un PIB care e mai mare decat era in Legea Bugetului”, a mai aratat seful Executivului.

Totodata, premierul Victor Ponta a mai declarat ca presedintele Iohannis nu a cerut niciun document Guvernului, ducandu-se nepregatit la discutiile cudelegatia FMI.

“Noua nu ne-a cerut nicio data, niciun document, se duce nepregatit la intalniri cu FMI si se bazeaza doar pe niste note. Noi ii punem la dispozitie toate datele. Nu ma cert cu presedintele, asta urmareste presa.”, a mai declarat Victor Ponta.

”In urma intalnii pe care am avut-o, astazi (marti - n.r.), la Palatul Cotroceni, cu delegatia FMI, imi exprim ingrijorarea cu privire la vulnerabilitatile care pot afecta cadrul fiscal-bugetar viitor. Sper ca deficitul bugetar sa fie pastrat sub control”, a mai notat presedintele. 

Reprezentantii FMI au avut, marti, discutii cu presedintele Klaus Iohannis in cadrul carora s-a avut in vedere modul prin care guvernul Romaniei a implementat reformele asumate in ultimul acord incheiat.


iohannis bugetul dan mihalache victor ponta parlament despagubiri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007095 (s)