News Flash:

Ponta lanseaza un nou atac dur la adresa Guvernului Ciolos

31 Mai 2016
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Fostul premier Victor Ponta, a sustinut luni seara, la Botosani, ca Romania nu este guvernata si si-a reafirmat speranta ca dupa alegerile parlamentare sa se formeze un nou guvern PSD, ALDE, UNPR.

"2016 este un an in care nu se intampla nimic. Toata tara sta pe loc. Nu conduce, nu guverneaza nimeni, nu ia nimeni masuri, asa incat sper ca pierderile din acest an sa reusim la anul sa le recuperam. Azi nu avem guvern si nu o sa avem probabil in 2016, dar dupa alegeri sper sa il avem. Sunt convins ca pe 5 iunie si aici, in Botosani, si in toata tara, scorul politic va fi clar in favoarea PSD, iar in noiembrie, dupa alegerile parlamentare, pentru Romania este mult mai bine sa avem din nou un guvern PSD- ALDE- UNPR", a spus fostul lider al social-democratilor.

Ponta a criticat Guvernul Ciolos, afirmand ca nu au fost acordate subventii inagricultura, nu au fost atrase fonduri europene si a fost blocat sistemul electronic de achizitii public, care va avea ca efect blocarea investitiilor.

El a mai opinat ca, dupa alegerile locale din 5 iunie, PSD si ALDE "vor gasi solutia cea mai buna" pentru a inlatura Guvernul Ciolos. "Din punctul meu de vedere, si azi daca am putea schimba guvernul de tehnocrati e cam tarziu. Adica am pierdut sase luni pe care nu ni le da nimeni inapoi. Problema este daca le mai pierdem si pe celelalte sase. Asta e o chestiune pe care liderii partidelor din Parlament trebuie sa o decida", a mai spus Victor Ponta.

ponta guvernul ciolos subventii agricultura fonduri europene psd alde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005035 (s)