News Flash:

Ponta: "La conducerea Universitatii sunt securisti impusi de Basescu. Se ocupa doar de teza mea"

1 Martie 2016
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta5
Fostul premier Victor Ponta sustine, marti, dupa decizia Universitatii Bucuresti de a retrimite Ministerului Educatiei cererea de retragere a titlului de doctor, ca la conducerea acestei institutii s-ar afla "securisti impusi de Basescu", care se ocupa doar de teza lui, fiind dirijati politic.
"In anii '50 comunistii veniti la conducerea Universitatii din Bucuresti dadeau afara oamenii pe criterii strict politice! In 2011 cativa securisti au fost impusi de Basescu la conducerea Universitatii si de atunci fac acelasi lucru - decizii pe criterii strict politice! (de 4 ani se ocupa doar de teza mea inceputa in 1999 si finalizata in 2003, cu un subiect "Curtea Penala Internationala" pe care doar eu l-am tratat in acei ani. Au facut o Comisie doar pentru mine si cer retragerea unui titlu obtinut legal doar pentru mine). Nu ma consoleaza faptul ca voi castiga iar in justitie (asa cum am mai castigat deja pana acum)!", a scris Victor Ponta pe Facebook.
"Regret ca Romania are in 2016 metode si mentalitati tipice anilor '50, ca institutii fundamentale sunt conduse de oameni "dirijati" de propriile lor slabiciuni si "schelete din dulap". Si regret ca numele Universitatii este murdarit tocmai de cei care ar trebui sa il apere. Dar sunt bucuros ca Facultatea de Drept a refuzat sa fie implicata in aceasta rafuiala politica! Si in anii '50 si in 2016 ticalosia are si oameni care nu se lasa speriati!", a mai scris Victor Ponta, pe pagina personala de Facebook.

ministerului educatiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004915 (s)