News Flash:

Ponta, despre afirmatia ca ICCJ ii va da verdict nefavorabil lui Iohannis: Era campanie, imi pare rau de multe lucruri spuse atunci

25 Noiembrie 2014
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta a fost intrebat, marti, daca isi mentine afirmatia facuta in urma cu cateva saptamani potrivit careia ICCJ ii va da un verdict nefavorabil lui Klaus Iohannis, el precizand ca a fost facuta in campania electorala si ca ii "pare rau" pentru multe lucruri pe care le-a spus atunci.
"Era campanie. Imi pare rau de multe lucruri pe care le-am spus in campanie si acum incerc doar, repet, sa inteleg. Si asa cum am invatat din victorii, o sa invat si din infrangeri", a spus Ponta.
Ponta a sustinut ca acum e important ca PSD sa demonstreze ca lucrurile spuse in campanie referitoare la renuntarea la cota unica, majorarea taxelor si impozitelor, desfiintarea DNA, au reprezentat "minciuni".
"Acum important este sa asiguram o guvernare buna si eficienta asa cum am facut-o deja si, mai ales ca s-au terminat aleegrile, sa demonstram ca tot ceea ce s-a spus in campanie – si in campanie se spun multe lucruri – si anume ca renuntam la cota unica – nu renuntam, nu s-a pus niciodata problema, dar acum avem ocazia sa dovedim ca a fost o minciuna", a spus Ponta.
Mediafax.ro

klaus iohannis psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005893 (s)