News Flash:

Ponta: "Daca imi dau demisia, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte, ar fi o tradare"

14 Iulie 2015
1376 Vizualizari | 1 Comentarii
Ponta3
Victor Ponta a declarat, luni seara, ca s-a gandit sa isi dea demisia din functia de premier, dar ca acest gest ar fi fost o tradare a celor care l-au votat si, solicitat sa dea un exemplu de persoana pe care ar sustine-o in conditiile in care el s-ar retrage, l-a indicat pe Calin Popescu Tariceanu.
"Sigur ca da, cum sa nu. Este o gandire foarte concreta, m-am gandit in felul urmator: la partid, PSD, am gasit imediat o formula prin care cei aflati acum la conducere - Rovana Plumb, ceilalti colegi ai mei - pot foarte bine sa conduca din punct de vedere politic partidul, mai ales ca, practic din toamna, incepe pregatirea pentru alegerile locale, apoi pentru cele parlamentare. La Guvern, lucrurile stau in felul urmator: in primul rand, nu ca sunt de neinlocuit, nimeni nu e de neinlocuit, dar sunt niste proiecte pe care le-am pus in aplicare si pe care trebuie sa le duc la bun sfarsit", a sustinut premierul.
"In al doilea rand (...), eu am fost votat, impreuna cu Crin Antonescu, ca sa guvernam, dar am fost si votati ca sa nu mai ajunga aia pe care i-am dat jos, adica Ungureanu, Predoiu, Boagiu, Ialomitianu, toata gasca. Pai, eu, daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte. Si dupa aia ce facem, iarasi venim si muncim trei ani jumate ca sa dam inapoi oamenilor pensiile, salariile, TVA, toate celelalte lucruri... aia ar fi o tradare, categoric, a celor care m-au votat", a mai spus Victor Ponta.
Reamintindu-i-se evaluarea privind o eventuala demisie ca fiind "tradare", Ponta a precizat ca se refera la demisia sa urmata de venirea unui guvern al celor care au fost inainte de 2012.
Intrebat daca ar putea veni altcineva, Ponta a spus: "Daca ar fi din partea USL, revin la ceea ce v-am mai spus despre echipa, nu trebuie sa fiu eu capitan". Mediafax.ro

victor ponta psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005246 (s)