News Flash:

Ponta: Am votat ca mamele, bunicii si copiii nostri sa traiasca intr-o tara mai buna

16 Noiembrie 2014
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta
Candidatul PSD-UNPR-PC la Presedintie, Victor Ponta, a votat, duminica, la sectia de votare de la Scoala "Pia Bratianu", unde a venit insotit de sotia sa si de cei doi copii, el declarand ca a votat pentru convingerea sa ca dupa 25 de ani de tranzitie nu va mai fi "inca o generatie de sacrificiu".
"Azi am votat pentru ca toate mamele si bunicii nostri sa poata sa traiasca intr-o tara mai buna, in care sa avem grija de ei. Am votat pentru ca toti copiii nostri sa poata sa invete, sa aiba un viitor in Romania si am votat pentru convingerea mea ca, dupa 25 de ani de tranzitie, Daciana, eu, Sorin Oprescu, toti ceilalti nu o sa mai fim inca o generatie de sacrificiu”, a spus Ponta.
El a aratat ca este constient de responsabilitatea pe care o va avea, aratand ca, de asemenea, crede in Romania si in faptul ca Dumnezeu "va tine cu noi".
"Dupa zece ani de cearta si de dezbinare putem sa fim impreuna si putem sa fim mai puternici. Sunt foarte increzator, sunt foarte responsabil si constient de responsabilitatea pe care o sa o am, dar, de asemenea, cred foarte mult in Romania si cred ca Dumnezeu va tine cu noi sa ni se indeplineasca gandurile bune", a adaugat Ponta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006482 (s)