News Flash:

Pompierii continua evacuarea apelor din gospodariile afectate de ploile torentiale

29 Mai 2016
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii in timis 1
Pompierii militari continua, vineri, operatiunile de ajutorare a populatiei din localitatile hunedorene afectate de ploile torentiale care au cazut joi dupa-amiaza si care au dus la inundarea a peste 40 de fantani, 4 case si 96 de gospodarii. 
'In operatiunile de indepartare a efectelor fenomenelor meteo periculoase sunt angrenati 22 de pompieri militari, ajutati de 6 motopompe. De asemenea, in localitatile afectate se vor face transporturi de apa potabila pentru populatie', a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, Anemona Doda. 
Ploile torentiale de scurta durata au afectat joi dupa amiaza centrul, estul si sudul judetului Hunedoara, cele mai mari probleme fiind inregistrate in zonele Rapoltu Mare, Spini, Valea Sangeorgiului, Martinesti si Jeledinti. 
Precipitatiile au generat scurgeri pe versanti care au antrenat pietre si crengi pe DN 7, pe raza localitatii Spini, fiind necesara interventia echipelor pentru degajarea carosabilului. Traficul s-a desfasurat normal. 
In sprijinul populatiei s-au aflat joi seara aproape 60 de pompieri militari, 26 de jandarmi si 12 voluntari, care au actionat cu motopompe si alte echipamente pentru scoaterea apei din beciuri sau curti, dar si pentru curatirea fantanilor. AGERPRES

pompierii militari anemona doda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005809 (s)