News Flash:

Politistul impuscat in cap de iubita este in coma profunda, medicii sunt rezervati. Seful IPJ Olt: A fost o eroare de manevrare a armamentului

31 Ianuarie 2018
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2

Un politist din SCCO Olt a ajuns la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce noaptea trecuta a incercat sa se impuste in cap, pe fondul unor neintelegeri cu iubita, aceasta din urma fiind impuscata in mana stanga, in incercarea de a-l impiedica pe barbat sa-si ia viata.
Seful Politiei Olt, comisarul sef Cristian Voiculescu, declara ca politistul din cadrul SCCO Olt a fost impuscat din greseala de iubita lui, care s-a jucat cu pistolul. ”Totul s-a intamplat din joaca, din neglijenta”, spune Voiculescu.

Politistul Bogdan Dumitrescu din cadrul SCCO se afla in stare grava la Spitalul Craiova, unde a ajuns noaptea trecuta.

Seful Politiei Olt, comisarul sef Cristian Voiculescu, a declarat ca totul s-a intamplat ”din joaca, din neglijenta”.
”N-a fost nimic intentionat. A fost o eroare de manevrare a armamentului. Prietana sa l-a folosit din joaca, din neglijenta si s-a impuscat in mana si pe el in cap”, a declarat Voiculescu.

Totodata, IGPR precizeaza ca, in cursul noptii, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Olt au fost sesizati, prin apel unic de urgenta SNUAU 112, de catre un barbat de 38 ani, din municipiul Slatina, judetul Olt, cu privire la faptul ca acesta a fost sunat de catre o tanara de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul ca, in timp ce manevra un pistol, care apartinea legal prietenului ei, ofiter in cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descarcat, ranind-o pe aceasta la mana, iar pe prietenul ei, in zona capului.

Imediat o echipa operativa s-a deplasat la adresa indicata, iar victimele au fost transportate la spital.

Surse apropiate anchetei declarau initial ca politistul s-a impuscat in cap, in urma unor neintelegeri cu iubita sa.

Cercetarile in cauza continua sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Olt pentru stabilirea conditiilor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

Purtatorul de cuvant al Ambulantei Olt, medicul Alina Duminica, a declarat ca politistul, in varsta de 33 de ani, este in stare grava, dupa ce s-a impuscat frontal in cap, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenta Craiova.

Iubita acestuia a fost impuscata in mana, ea incercand sa-l impiedice pe barbat sa-si puna capat zilelor.

”De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, insotit de echipajul SMURD, au preluat de acolo doua victime, care prezentau plagi prin impuscare. Este vorba despre un barbat de 33 de ani, cu o plaga frontala produsa prin impuscare, cu o stare destul de grava si o femeie de 26 de ani, cu o plaga impuscata a mana stanga. Au fost transportati la Spitalul Slatina, iar tanarul a fost transportat mai departe catre spitalul din Craiova”, a declarat Alina Duminica.

Politistul impuscat in cap este in coma profunda, medicii sunt rezervati

Politistul SCCO Olt Bogdan Dumitrescu este in stare grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, medicii fiind rezervati cu privire la supravietuirea sa dupa ce glontul i-a distrus aproape toata partea stanga a creierului.

Directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova, Bogdan Fanuta, a declarat ca politistul este in coma profunda.

”Are o plaga impuscata, la nivelul capului, pe partea stanga. La examenul tomografic efectuat, toata zona emisferului cerebral stang este aproape distrusa, cu leziuni hemoragice severe aproape de trunchiul cerebral. La aceasta ora, pacientul este intubat, este in coma profunda, nesedat. Starea este extrem de grava, momentan nu putem spune daca va putea supravietui. (...) Se pare ca s-a tras de la mica distanta. Din cate am auzit, ar mai fi si alta persoana impuscata si de aceea leziunile nu sunt atat de severe, la locul de intrare, deoarece glontul ar fi trecut prima data prin altcineva”, a afirmat medicul.

Medicii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova incearca sa-l stabilizeze pe politist, nepunandu-se problema interventiei chirurgicale.

”La noi a ajuns intubat, nu era in coma atat de profunda, insa acum este in coma profunda, practic nu reactioneaza absolut deloc. In momentul de fata nu se pune problema interventiei chirurgicale. Se pune doar problema stabilizarii pacientului, daca se poate stabiliza si daca leziunile pot fi intr-un fel sau altul oprite din evolutie”, a conchis medicul Fanuta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007246 (s)