News Flash:

Politistii timisoreni, in alerta de grad zero!

11 Februarie 2015
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii din oras cauta un tanar care a talharit-o pe vanzatoarea unui magazin, iar apoi a fugit. Oamenii legii au declansat operatiunea „Navodul” si cauta acum un BMW de culoare albastru inchis.
Talharia s-a petrecut intr-un magazin de pe strada Victor Babes din Timisoara, marti dupa-masa. Un tanar a intrat in societatea comerciala si, profitand de faptul ca vanzatoarea servea un alt client, a bagat mana dupa tejghea, de unde a furat 1600 de lei. Banii erau pusi intr-un sertar de langa casa de marcat.
Imediat dupa ce a furat suma, individul a fugit din magazin. Vanzatoarea si-a dat seama de tot in cateva secunde si a plecat in urmarirea lui. Femeia, o tanara de 28 de ani, a reusit chiar sa il ajunga pe strada si sa il prinda de mana, insa talharul s-a smucit si a bruscat-o, pentru ca mai apoi sa isi continue drumul.
El a sarit intr-o masina de culoare inchisa, condusa cel mai probabil de un complice, iar apoi cei doi s-au facut nevazuti. Politistii timisoreni au intrat imediat in alerta si au inchis toate iesirile din oras declansand operatiunea „Navodul”. Timp de doua ore au scotocit peste tot dupa masina suspecta si talhar, insa nu au reusit sa dea de urma lor, scrie tion.ro.
Oamenii legii cauta in continuare autoturismul, un BMW de culoare albastru inchis inmatriculat in Bulgaria, mai precis in Vidin. Cei care pot oferi informatii sunt rugati sa apeleze de urgenta la 112.

timisoara talharia oamenii legii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006137 (s)