News Flash:

Politistii timisoreni au avut mult de furca cu batausii, in ultimele zile

30 Decembrie 2014
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
Telefoanele Serviciului Unic de Urgenta au sunat apropape non-stop in ultimele zile, in judetul Timis, politistii fiind solicitati sa intervina de aproape 550 de ori. O mare parte dintre solicitari au fost cauzate de conflicte intre vecini, prieteni si chiar necunoscuti, pe fondul consumului excesiv de alcool.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, in perioada 24-28 decembrie, politistii au fost solicitati sa intervina de 548 de ori. Aproape 200 dintre aceste interventii au fost cauzate de conflictele izbucnite pe fondul consumului de alcool intre vecini, prieteni sau necunoscuti.
In urma interventiilor, politistii au impartit amenzi in valoare totala de peste 200.000 de lei. Tot in aceasta perioada, politistii au intocmit 48 de dosare penale hotilor prinsi la furat, celor care nu au respectat normele rutiere sau celor care au comis diverse fapte antisociale.
Totodata, politistii au suspendat 35 de permise de conducere si au retras 7 certificate de inmatriculare celor care nu au respectat limitele de viteza sau nu aveau toate actele in regula.
“In urma masurilor adoptate, in aceasta perioada, de catre politistii timiseni, nu s-au inregistrat evenimente deosebite sau cu impact in planul ordinii si sigurantei publice”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

judetul timis ipj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006105 (s)