News Flash:

Politistii au depistat si oprit in trafic dubita care a fost folosita pentru rapirea unei femei in centrul orasului Arad

8 August 2018
769 Vizualizari | 0 Comentarii
filtru

Politistii din judetul Arad au identificat, miercuri, dubita cu care, in urma cu doua zile, o femeie ar fi fost rapita din centrul orasului Arad, iar mai multe persoane au fost audiate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, miercuri dimineata, politistii comunei Vinga au depistat si oprit in trafic dubita care ar fi fost utilizata, in urma cu doua zile, pentru rapirea unei femei din centrul orasului Arad.

„In aceasta dimineata (miercuri – n.r.), politistii comunei Vinga au depistat si oprit in trafic, pe raza localitatii Sagu, autovehiculul utilizat pentru comiterea faptei de lipsire de libertate produsa in urma cu doua zile, pe raza municipiului Arad. A fost identificat atat conducatorul auto cat si celelalte persoane participante la savarsirea infractiunii infractionale. In continuare se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs fapta”, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Lorena Radu.

Persoanele identificate au fost conduse la sediul IPJ Arad, pentru a fi audiate. Politistii aradeni incearca sa afle si identitatea femeii, in conditiile in care nimeni nu a sesizat disparitia ei.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, mai multi trecatori care se aflau in centrul Aradului, luni, au sunat la 112 pentru a sesiza faptul ca o femeie a fost rapita.

Martorii le-au povestit politistilor ca o dubita in care se aflau mai multe persoane a oprit langa o femeie care se afla pe trotuar, pe Calea Iuliu Maniu. Acestia s-au napustit asupra femeii si au urcat-o cu forta in autovehicul. Femeia ar fi incercat sa se opuna si a strigat dupa ajutor. Politia a instituit filtre la intrarea si iesirea din orasul Arad, cu scopul identificarii masinii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004913 (s)