News Flash:

Poarta de intrare in Timisoara de pe Calea Lugojului va fi reabilitata

25 Februarie 2015
1415 Vizualizari | 0 Comentarii
Sunt deja ani de cand autoritatile locale promit ca vor reface portile de intrare in Timisoara, dar starea lor a ramas aceeasi - deplorabila. Reprezentantii municipalitatii dau asigurari ca in 2015 vor incepe lucrarile macar la una dintre ele, probabil cea de pe Calea Lugojului. S-a stabilit deja cum ar urma sa arate noile porti: pe ele va scrie „Timisoara, orasul declansarii Revolutiei Romane din Decembrie 1989”. O singura reamenajare este estimata la 60.000 de euro.
Situatia portilor de intrare in Timisoara a fost discutata in sedinta operativa de la primarie la inceputul acestei saptamani, avand in vedere ca lucrarile de reamenajare, promise de ani - si de fosta administratie Ciuhandu, si de administratia Robu - intarzie sa inceapa.
Reprezentantii municipalitatii spun ca anul acesta vor incepe lucrarile cel putin la una dintre intrarile in oras si pregatesc procedurile de achizitie publica pentru desemnarea firmei care se va ocupa de executie, scrie tion.ro.
Pentru inceput sunt avute in vedere portile de intrare de pe Calea Lugojului si Calea Aradului.
O singura amenajare este estimata la 60.000 de euro cu TVA inclus, potrivit purtatoarei de cuvant a Primariei Timisoara, Alina Pintilie.
„Valoarea se va stabili la licitatie, este o valoare de referinta… Se va incepe cu Calea Lugojului. Este un proiect facut de Directia de Urbanism a primariei, care sper ca va intruni aprecierea timisorenilor. Situatia de acum este inadmisibila. Niciuna dintre intrarile in oras nu este la nivelul a ceea ce ar trebui sa aiba Timisoara. Nu stiu daca anul acesta vom reusi sa facem mai mult de una, aceea de pe Calea Lugojului”, a declarat, marti, primarul Nicolae Robu.
Edilul-sef a anuntat, inca de la inceputul anului trecut, ca a dat unda verde pentru reamenajarea portilor de intrare in oras.

deplorabila calea lugojului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008357 (s)