News Flash:

Plimbaret primar avem! Nicolae Robu ne saluta din NEW YORK!

9 Iunie 2015
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
robu in america
Edilul-sef al Timisoarei a plecat intr-o noua deplasare externa, pentru a doua oara anul acesta in Statele Unite ale Americii, de aceasta data pentru a participa la o intalnire a primarilor. Nicolae Robu a postat pe Facebook fotografii cu el in New York si le-a transmis salutari timisorenilor care asteapta ca in curand sa isi faca bilantul la 3 ani de mandat. Timisorenii i-au transmis… sa aiba grija cu factura la telefon, sa nu mai ajunga la mii de euro, scrie tion.ro.
Daca luna trecuta primarul Nicolae Robu a vizitat continentul african, a fost cu city-managerul Sorin Dragoi in Maroc, acum edilul-sef al Timisoarei este plecat in SUA, la New York. Bineinteles, tot insotit de administratorul public.
Ce fac cei doi reprezentanti ai Timisoarei peste Ocean? Se intalnesc cu primari din toata lumea, spun reprezentantii municipalitatii timisorene.
„In perioada 6-11 iunie 2015, dl Nicolae Robu, primarul municipiului Timisoara, impreuna cu dl Sorin Dragoi, administatorul public al municipiului Timisoara, se afla la New York pentru a participa la al VI-lea Summit Anual Mondial al Oraselor si Forumul Primarilor, la invitatia domnului Lee Yi Shyan, ministru – Ministerul National al Dezvoltarii din Republica Singapore, si a domnului Bill de Blasio, primarul orasului New York”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Timisoara, Alina Pintilie.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)