News Flash:

Plangere pentru seful Filarmonicii dupa ce a spus de mamele de la protest ca merita „glont in cap”

15 August 2018
635 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel zamfir2 640x360

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a depus, marti, o plangere la Politia Dolj impotriva directorului Filarmonicii Oltenia, Gabriel Zamfir, dupa ce acesta a scris pe facebook ca mamele care au fost cu copiii la protestul din 10 august din Piata Victoriei ar merita „macar un glont in cap”.
Marian Jean Marinescu spune ca limbajul lui Gabriel Zamfir, director la Filarmonica Oltenia este unul care incurajeaza actele de violenta si a depus plangere la Politia Dolj .

“Limbajul este inadmisibil pentru un om de cultura si un fost preot”, sustine Marinescu.

Eurodeputatul a mai solicitat, de asemenea, Inspectoratului de Jandarmi Dolj, numele conducatorilor efectivelor de jandarmi care au fost detasate la Bucuresti in perioada 10-11 august si care au participat la evenimentele din Piata Victoriei.
“Se vorbeste din ce in ce mai mult despre actiuni violente ale jandarmilor, cred ca avem dreptul sa stim cine a participat la aceste actiuni”, a mai spus europarlamentarul.

Intr-un comentariu pe facebook, Gabriel Zamfir scria, dupa protestul din 10 august: „Un mare respect pentru acei jandarmi si macar un glont in cap acelor asa-zise 'mame' care au iesit cu copiii in brate la proteste desi se stia ca nu e un protest pasnic asa cum ar trebui sa fie in democratie. Dar deh nu avem aceeasi definitie pentru democratie”.

Ulterior, mesajul a fost sters de pe contul sau de facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005766 (s)