News Flash:

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu a murit

8 Decembrie 2014
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, a incetat din viata, luni, la Spitalul de Arsi din Bucuresti, unde fusese supus la mai multe interventi chirurgicale, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Adrian Stanculea.

Titiana a fost declarat decedat la ora 12.25.

El fusese operat din nou, vineri, când i-a fost montat un tub de traheostomă şi i s-a efectuat un alt transplant de piele.

"S-a realizat traheostomia de către echipa ORL de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar. Noi ne-am făcut treaba noastră, adică excizie de piele de pe ambele coapse, tot ce era arsură de gradul trei fiind acoperit cu autogrefe. Pe spate s-au folosit homogrefe din bancă, pentru că, urmare a faptului că stă pe ele şi a avut manifestări bacteriene prin zonă, s-au mai lezat o parte din grefele făcute. De aceea, astăzi (vineri - n.r.), le-am înlocuit cu hemogrefe din bancă. Operaţia a decurs bine. Prognosticul rămâne rezervat în continuare. Dacă trece de primele trei zile după operaţie, sper să fie mai bine decât era", a spus directorul medical al Spitalului de Arşi din Capitală, Cristian Niţescu.


adrian stanculea titiana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008674 (s)