News Flash:

Pilotii catapultati au fost dusi teferi la Garnizoana Bacau

16 Iulie 2018
728 Vizualizari | 0 Comentarii
avion

Un avion militar de la Baza 95 Aeriana „Erou capitan aviator Alexandru Serbanescu” s-a prabusit, luni, in comuna Nicolae Balcescu. Pilotii au reusit sa se catapulteze, iar starea lor este buna. Echipele de salvare au inceput operatiunea de recuperare a echipajului. Primarul din Letea Veche, Petru Dochiei, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca epava ar fi cazut in lacul de acumulare Galbeni - Letea Veche.
UPDATE 15:38 Pilotii au fost dusi teferi la Garnizoana Baca

Cei doi piloti din avionul militar care s-a prabusit, luni, in comuna Nicolae Balcescu, nu au nicio leziune, fiind dusi teferi la Garnizoana Bacau, potrivit prefectului judetului, Maricica Cosa.

Prefectul judetului Bacau, Maricica Cosa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca cei doi piloti au fost recuperati si nu au leziuni.
„Cei doi piloti s-au catapultat, sunt teferi, nu au nicio leziune. Au fost dusi la Garnizoana Bacau”, a spus Cosa.

O aeronava de tip IAR 99 Soim cu dubla comanda din Baza 95 Aeriana ”Erou capitan aviator Alexandru Serbanescu” de la Bacau s-a prabusit, luni, in jurul orei 13.30, in zona localitatii Nicolae Balcescu, judetul Bacau.

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, impreuna cu seful Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca, sunt deja in drum spre locul prabusirii avionului.

Conform procedurilor, o comisie numita la nivelul Statului Major al Fortelor Aeriene va investiga cauzele producerii evenimentului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004824 (s)