News Flash:

Piedone este liber! Fostul primar si-a acoperit cautiunea cu un imobil si mai multe masini de epoca

29 Decembrie 2015
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
piedone2
Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, pus de procurorii DNA sub control judiciar pe cautiune de 1,5 milioane de lei, a prezentat marti drept garantii pentru acoperirea acestei sume un imobil si mai multe masini de epoca, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
Piedone s-a prezentat marti la DNA pentru a pune la dispozitia procurorilor bunuri imobile si mobile pana la concurenta sumei de 1,5 milioane de lei, la cat a fost stabilita cautiunea sa.
Astfel, fostul edil a adus actele unui imobil si mai multor masini de epoca, bunuri ce vor fi indisponibilizate de procurori.
Piedone a fost pus, pe 18 decembrie, sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 1,5 milioane de lei, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in legatura cu autorizarea clubului Colectiv.
In perioada in care va fi sub control judiciar, Cristian Popescu Piedone are interdictie sa paraseasca tara si sa se apropie sau sa comunice cu ceilalti inculpati si cu martorii din dosar. Fostul primar trebuie sa mearga la Politia Sectorului 4 in zilele stabilite prin programul de supraveghere, sa se prezinte la DNA sau la instanta ori de cate ori este chemat, sa anunte daca isi schimba locuinta, sa comunice periodic informatii relevante despre mijloacele sale de subzistenta, sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte arme.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004369 (s)