News Flash:

Petre Grigoras, aproape sa preia Timisoara

22 Martie 2016
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
grigoras
Dupa ce negocierile cu antrenorul Cosmin Contra au esuat, oficialii echipei ACS Poli Timisoara i-au propus lui Petre Grigoras sa preia conducerea tehnica a echipei, dupa ce ieri, lui Florin Marin i-a fost reziliat contractul.
"Am fost contactat de cei de la Timisoara intr-adevar. Ei si-au manifestat interesul pentru a ma avea antrenor, iar eu sunt tentat sa antrenez echipa, chiar daca situatia nu este una roz. Cineva trebuie sa antreneze si aceasta echipa, iar eu sunt antrenor. Va fi o misiune dificila insa nu ma sperii eu atat de usor. A fost doar o discutie de principiu, ne vom intalni astazi si vom pune la punct toate detaliile. Iar daca totul va fi in regula de maine voi fi prezent la antrenamentele echipei." a spus Petre Grigoras pentru MEDIAFAX
Petre Grigoras a antrenat ultima data in Liga 1 la ASA Targu Mures de unde a fost demis dupa doar doua etape si in urma unui conflict cu jucatorii Adrian Mutu si Eduard Stancioiu. Ultimul meci al lui Grigoras ca antrenor al echipei ASA Targu Mures a fost pe 21 februarie, in meciul pierdut 0-1 la Cluj cu CFR.
In cariera sa de antrenor, Petre Grigoras a mai antrenat echipele Farul Constanta, Otelul Galati, Politehnica Iasi, Pandurii Targu Jiu, Otelul Galati si CFR Cluj.

cosmin contra petre grigoras florin marin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005330 (s)