News Flash:

Petitie online pentru ca procurorul sef al DNA sa nu fie revocat

23 Februarie 2018
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
Codruta Kovesi

Comunitatea Declic a initiat o petitie online de sustinere a Codrutei Kovesi, in care i se cere presedintelui Romaniei sa nu o revoce pe sefa Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce, joi seara, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a initiat procedura de revocare.
"Parerile au fost impartite in cazul acceptarii Vioricai Dancila ca premier de catre Klaus Iohannis. Dar acum nu mai exista nicio indoiala. Klaus Iohannis nu poate sa accepte revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Nu asa, nu acum! Presedintele va trebui sa ia o decizie cat mai curand. Hai sa fim cat mai multi cei care ii cerem sa nu o revoce pe Kovesi. (...) Urmarind declaratiile ministrului justitiei am retrait angoasa momentului OUG 13. Am sperat pana in ultimul moment ca persoane precum Codrin Stefanescu sau membrii familiei Cosma vor fi doar voci marginale in partidul aflat la guvernare. Acum insa, imi este mai clar ca niciodata ca agenda Guvernului e scrisa dupa dictare de cei mai corupti dintre romani", reiese din petitie.

Initiatorii petitiei au mentionat ca Laurei Codruta Kovesi i se pot reprosa mai multe lucruri, printre care prescrierea dosarului Microsoft sau "lipsa de apetit pentru dosare gen Rosia Montana", dar aceaste probleme nu au fost mentionate de Tudorel Toader in argumentele de revocare.

"Sefei DNA i s-a imputat ca i-a vorbit pe guvernanti de rau la BBC si Euronews pentru modificarea legilor justitiei, ca a incalcat Constitutia pentru anchetarea OUG 13 sau ca a permis anchetarea hotararilor de guvern prin care lacul Belina a ajuns la firma familiei Dragnea. Generatia noastra nu trebuie sa faca greselile celor din trecut. Daca suficient de multi dintre noi ne mobilizam, semnand aceasta petitie, atunci presedintele nu va avea nicio scuza sa mearga pe mana PSD-ului", mai reiese din petitie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005084 (s)