News Flash:

Peste o tona de cafea de contrabanda, confiscata la Vama Cenad

14 Iulie 2016
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
cenad2
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat doi cetateni romani care au incercat sa introduca in tara aproape o tona si jumatate de cafea, in valoare de 73.000 de lei, fara a poseda documente legale. 
'In Vama Cenad s-au prezentat, luni, pentru a intra in tara doi cetateni romani, ambii din judetul Hunedoara, care conduceau doua autoutilitare inmatriculate in Bulgaria, respectiv Romania. In urma controlului efectuat, politistii de frontiera au descoperit ascunsa si nedeclarata, in compartimentele marfa ale celor doua autovehicule, in spatele unor cutii goale, cantitatea de 1.461,5 kg cafea, pentru care cei doi barbati nu aveau documente de provenienta", declara Roxana Costache, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara, intr-un comunicat de presa remis marti AGERPRES. 
Intreaga cantitate de cafea in valoare de 73.075 lei a fost ridicata in vederea confiscarii, iar persoanele in cauza au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare totala de 1.000 lei. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007115 (s)