News Flash:

Peste 330.000 de oameni la UNTOLD! DJ-ul nr.1 al lumii, M. Garrix: Festivalul, in Top 3

7 August 2017
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
untokld
Peste 330.000 de persoane au participat in total in cele patru zile ale Festivalului Untold, desfasurat la Cluj-Napoca, cei mai multi, 90.000, fiind inregistrati sambata, cand a fost nevoie de restrictionarea accesului pe stadionul Cluj Arena.
„Untold 2017 a insemnat in toate cele patru zile, peste 330.000 de oameni din tara si din toate colturile lumii care au participat atat la concertele de pe mainstage cat si la celelalte scene si experiente ale festivalului. Numarul total de participanti inseamna traficul de persoane pe toate cele patru zile ale festivalului. Cea de-a treia zi, in care Armin van Buuren a urcat pe scena principala, <<Dragon’s nest>>, de pe Cluj Arena, a adus in taramul plin de magie peste 90.000 de participanti. Show-ul lui Armin van Buuren a fost transmis live integral pe pagina de Facebook a festivalului, dar si pe pagina artistului, unde peste 30 de milioane de oameni din intreaga lume l-au urmarit in direct, pe scena de la Cluj”, se arata intr-un comunicat.
Accesul pe Cluj Arena a fost restrictionat in noaptea de sambata spre duminica deoarece s-a atins capacitatea maxima autorizata de ISU, de 63.000 de persoane.
Duminica, in ultima a festivalului peste 86.000 de persoane au mers la Untold, cel mai asteptat artist al zilei fiind DJ-ul numarul unu al lumii, Martin Garrix, care a urcat pentru a doua oara pe scena si le-a declarat fanilor ca a fost nerabdator sa se intoarca la Cluj.
„Artistul de doar 21 de ani, Martin Garrix, a declarat recent intr-un interviu ca are trei festivaluri preferate in an si ca printre ele se afla festivalul Untold din Romania. Mesajul <<Mi-a fost un dor incredibil de voi!>> i-a facut pe zecile de mii de fani sa-l aplaude minute in sir”, se mai arata in comunicat.
De asemenea, Steve Aoki a urcat duminica seara pentru prima data pe scena festivalului Untold si si-a prelungit show-ul cu o ora peste program.
„Este incredibil ce se intampla aici. Toti marii artisti imi spun de-a lungul anului, ca exista in Romania, cel mai bun festival si am fost atat de curios si nerabdator sa ajung aici. Pentru mine si pentru multi alti artisti, Untold este cel mai tare si cel mai bun festival din lume”, a spus acesta.
Pe scena principala au urcat in a patra zi a festivalului, Golan, Alma, Example & DJ Wire, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix si Steve Aoki. Pe celelalte noua scene au concertat alti peste 40 de artisti printre care Jamie Jones, Steve Lawler, Andy C, Pendulum si multi altii. Mediafax.ro

untold cluj-napoca cluj arena martin garrix steve aoki
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008373 (s)