News Flash:

Performanta FABULOASA! Ieseanul Ilie Ciotoiu a castigat Cupa Romaniei la haltere

6 Iulie 2016
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
s560x316 haltere Cupa Romaniei OnestiCiotoiu pe podium
În perioada 10-13 mai 2016, la Onesti a avut loc prima etapa a Campionatului National de haltere pentru tineret (U 23), dar si întrecerile Cupei României. Pentru sectia de haltere de la CS CFR Iasi, sub comanda antrenorului Danut Fron, au concurat Ilie Ciotoiu (cat. 56 kg), Stefanel Chirila (cat. 69 kg), Ionela Atincai(cat. 63 kg), dar si mezinul Marius Pagu (cat. 28 kg, la juniori III, 9-12 ani, nimeni altul decât nepotul sportivului iesean Ilie Ciotoiu). 

În Cupa României la tineret, Ilie Ciotoiu, recent medaliat cu bronz la Campionatele Europene de haltere pentru seniori, de la Forde (Norvegia), a cucerit prima treapta a podiumului si trofeul pus în joc, dupa un rezultat de 217 kg la total, cu 100 kg la smuls si 117 kg la aruncat. 

Tot în Cupa României, dar la juniori III, elevul Marius Pagu s-a clasat pe locul 4, cu un total de 55 kg (22 kg la smuls si 33 kg la aruncat). El a pierdut medalia de bronz la "cantar" si a fost la numai 2 kg de medalia de aur!

În calificarile pentru etapa finala din luna noiembrie, din cadrul Campionatelor Nationale de haltere pentru tineret, sportivii de la CS CFR Iasi au avut rezultate notabile si au obtinut promovarea în ultima faza a competitiei, din toamna acestui an. La doar 14 ani, Ionela Atincai a reusit un total de 100 kg (45 kg la stilul smuls si 55 kg la stilul aruncat), iar Stefanel Chirila a reusit un total de 144 kg (64 kg la smuls si 80 kg la aruncat), în cadrul categoriilor de greutate la care au concurat cu mult succes.

De mentionat ca, ieseanca Bianca Grigoras, care a facut primii pasi în haltere la CS CFR Iasi, sub comanda antrenorului Danut Fron, a cucerit medalia de bronz la Cupa României în cadrul categoriei 53 kg, dar pentru actualul ei club, CSS Galati. 

"Sportivii nostri de la CS CFR Iasi au avut rezultate foarte bune la Onesti si ma bucura faptul ca unul dintre ei, Ilie Ciotoiu, a urcat pe cea mai înalta treapta a podiumului în Cupa României. Ilie nu prea are adversar în România la ora actuala si îi dorim cât mai multe succese si medalii pe plan international si o viitoare participare la Jocurile Olimpice din 2020!", a declarat antrenorul iesean Danut Fron.

haltere danut fron ilie ciotoiu stefanel chirila ionela atincai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005646 (s)