News Flash:

Perchezitii la Clinica de Chirurgie Vasculara Timisoara. Seful clinicii, suspectat de coruptie!

24 Aprilie 2015
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai ionac
Procurorii fac perchezitii, vineri dimineata, la Clinica de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean de Urgenta din Timisoara, precum si la locuinta sefului clinicii, Mihai Ionac, suspectat de luare de mita, medicul respingand acuzatiile si spunand ca "este tragic ceea ce se intampla".
La ora transmiterii acestei stiri, procurorii fac perchezitii la Clinica de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean de Urgenta din Timisoara, precum si la locuinta sefului clinicii, prof. dr. Mihai Ionac, care este suspectat ca ar fi luat mita de la pacienti.
Mihai Ionac a declarat, la Digi 24, ca anchetatorii verifica sistemele informatice din locuinta sa, perchezitiile fiind facute in baza unui mandat pe care este precizat ca el are calitatea de martor.
Ionac a mai spus ca este suspectat ca a primit mita de la pacienti, respingand acuzatiile: ”In toata cariera mea nu am luat bani de la pacienti. Mi se pare tragic ce se intampla si probabil ca ar fi trebit sa-mi fac meseria in alta parte a lumii, unde ceea ce doresti sa faci este pretuit. Pentru mine sanatatea pacientilor a fost prioritara, pentru fiecare pacient am facut tot ce mi-a stat in putinta, dar probabil ca sunt si pacienti nemultumiti”.
Perchezitiile sunt facute de catre ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie si de trupe speciale ale Jandarmeriei, intr-un dosar de coruptie care vizeaza conditionarea efectuarii actului medical de primirea unei sume de bani sau sponsorizari catre un ONG, potrivit surse din randul anchetatorilor.
Dosarul este instrumentat de catre procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.
Mihai Ionac este seful Clinicii de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean de Urgenta din Timisoara din anul 2008, el fiind si profesor al Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004566 (s)