News Flash:

PERCHEZITII la Casa de Pensii Bihor

17 Iunie 2015
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii
Politistii fac 36 de perchezitii, miercuri, la Casa de Pensii Bihor, la sediile mai mult firme si la locuintele unor persoane suspectate de dare si, respectiv, luare de mita, 50 de persoane urmand sa fie duse la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Bihor, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul institutiei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, fac, miercuri, 36 de perchezitii la sediile a doua institutii publice, ale unor societati comerciale si la locuintele a 16 persoane din municipiul Oradea si din judet.
Una dintre institutiile unde au loc perchezitii este Casa de Pensii Bihor, afirma surse judiciare.
La actiuni participa 120 de politisti de la diverse structuri, fiind vizate persoane suspectate de comiterea unor infractiuni de coruptie, respectiv dare si luare de mita.
La finalizarea perchezitiilor, persoanele respective vor fi duse la sediul Politiei Judetene Bihor si al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor pentru audieri.
Totodata, vor fi puse in aplicare 50 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane banuite de dare de mita, se arata in comunicat.
In cauza se beneficiaza de suportul tehnic al DGA - Structura centrala, al Directiei Anticoruptie pentru municipiul Bucuresti si de suportul de specialitate al SRI.
Mediafax.ro 

politistii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004869 (s)