News Flash:

Perchezitii in Timis si in alte judeţe, intr-un dosar de evaziune fiscala

30 Ianuarie 2015
2450 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii fac 28 de perchezitii in Bucuresti si judetele Calarasi, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov si Timis, la firme care comercializeaza materiale reciclabile si la persoane suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 2,2 milioane de euro. 
Anchetatorii verifica relatiile comerciale desfasurate de 12 societati comerciale din Romania si trei firme din Marea Britanie.
"Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2010 - 2014, reprezentantii societatilor implicate nu ar fi inregistrat in evidenta contabila veniturile realizate din comercializarea materialelor reciclabile (feroase si neferoase) si ar fi inregistrat documente de provenienta pentru marfuri comercializate de la firme tip «fantoma»", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane, scrie ziuadevest.ro.
Potrivit anchetatorilor, sumele de bani incasate prin conturile bancare ar fi fost ridicate in numerar, folosindu-se borderouri de achizitii intocmite in fals. In urma investigatiilor s-a stabilit si ca, in cursul anului 2012, ar fi fost realizate mai multe livrari catre trei societati din Marea Britanie, nerecunoscute de acestea.
Prejudiciul in acest caz a fost estimat la 2,2 milioane de euro, reprezentand taxe si impozite sustrase de la plata de administratorii societatilor, in perioada 2010-2014. Dosarul penal este instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din Inspectoratul de Politie Judetean Giurgiu, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Giurgiu. La perchezitii participa peste 100 de politisti, sprijiniti de Serviciul de Interventii si Actiuni Speciale.

tribunalului giurgiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006452 (s)