News Flash:

Perchezitii in Timis, Bucuresti si alte patru judete, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

4 Noiembrie 2014
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii DNA fac, marti, 37 de perchezitii in Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, la sedii de firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul in acest caz fiind estimat la doua milioane de euro.
DNA arata, intr-un comunicat de presa, ca anchetatorii, in baza autorizatiilor emise de instanta, fac 37 de perchezitii la sediile unor firme si la locuintele unor persoane, din Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi.
In judetul Timis perchezitiile se desfasoara la mai multe adrese din Lugoj si Faget, iar in Mehedinti la descinderi participa si ofiteri de politie din Directia de Investigare a Fraudelor.
Cercetarile in acest dosar sunt facute de procurorii DNA Timisoara, care investigheaza fapte comise de mai multe persoane ce au aderat la un grup infractional organizat suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani.
Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Jandarmeria Romana.
Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile din Mehedinti au loc in Strehaia, la persoane suspectate ca ar fi falsificat facturi pentru oameni de afaceri. Printre cei vizati se numara si omul de afaceri Florin Maran, care detine firmele Tehnocer si Dateco.
Prejudiciul in acest caz este estimat la aproximativ doua milioane de euro. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005843 (s)