News Flash:

Perchezitii in cinci judete la persoane banuite de evaziune fiscala

17 Februarie 2016
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie
Politistii fac miercuri douazeci de perchezitii, dintre care 16 in judetul Alba, si cate una in Cluj, Mures, Hunedoara si Bistrita Nasaud la persoane banuite de evaziune fiscala, prejudiciul estimat fiind de 2,5 milioane de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Politisti ai Inspectoratului de Politie Judetean Alba, sprijiniti de agenti din Cluj, Mures, Hunedoara si Bistrita Nasaud, fac douazeci de perchezitii domiciliare si pun in executare mai multe mandate de aducere emise pe numele a zece persoane banuite de evaziune fiscala, conform unui comunicat de presa al Politiei Alba.
”Cele zece persoane sunt banuite ca, in anul 2013, in baza unor documente contabile false au inregistrat cheltuieli fictive in contabilitatea societatilor pe care le reprezinta, ulterior insusindu-si sumele de bani”, precizeaza Politia Alba.
Documentele false erau emise in numele unor societati comerciale de tip fantoma, iar pentru a da aparenta de legalitate operatiunilor economice inregistrate in contabilitate, platile erau facute prin sistemul bancar, potrivit sursei citate. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006838 (s)